Naturewise, Vitamin D3 5000 IU, Вітамін D3 5000 МО, 90 капсул

Код: 19737
Фото товару Naturewise, Vitamin D3 5000 IU, Вітамін D3 5000 МО, 90 капсул
Фото складу Naturewise, Vitamin D3 5000 IU, Вітамін D3 5000 МО, 90 капсул
Фото використання Naturewise, Vitamin D3 5000 IU, Вітамін D3 5000 МО, 90 капсул
Основне фото товара Naturewise, Vitamin D3 5000 IU, Вітамін D3 5000 МО, 90 капсул
673 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
НАЙКРАЩИЙ ПОТЕНЦІАЛ забезпечує 5 000 МО вітаміну D3 на порцію, щоденну потребу, рекомендовану Радою з вітаміну D для відновлення виснажених рівнів вітаміну D у дорослих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Naturewise Вітамін D3 5000 МО 90 капсул

Naturewise, Vitamin D3 5000 IU, Вітамін D3 5000 МО, 90 капсул

Отримайте більше сонячного світла у своєму житті

Вітамін D3 є важливим вітаміном, який необхідний організму для здоров'я кісток, зубів і м'язів. Він підтримує здорову імунну систему і був пов'язаний з нижчим рівнем депресії. UVB.Але сучасний спосіб життя у приміщенні не дозволяє більшості з нас отримувати стільки, скільки нам потрібно, і, за оцінками клініки Мейо, від 25 до 50% населення загалом може бути дефіцитом вітаміну D.

Рада з вітаміну D рекомендує дорослим з мінімальним перебуванням на сонці приймати по 5000 МО D3 на день для досягнення оптимального рівня.

Наша повністю натуральна, високоефективна добавка Вітамін D3 5000 призначена для відновлення виснажених рівнів вітаміну D за допомогою 5000 МО біологічно активного D3 на порцію на день.

Чому це важливий вітамін Вітамін D можна знайти в клітинах всього тіла. Це необхідно для поглинання кальцію та фосфору, щоб побудувати та підтримати міцні кістки та зуби, забезпечити підтримку імунної системи та для здорової функції м'язів.

Ви не можете отримати вітамін D від сонця? Часто званий «сонячним вітаміном», вітамін D3 синтезується, коли на голу шкіру впливає ультрафіолетове випромінювання B (UVB). Проте дослідження показують, що більшість людей не отримують рекомендовану кількість тільки від сонячного світла. , включають час перебування на сонці, пору року, широту, колір шкіри, вік, одяг та використання сонцезахисного крему. D3 забезпечує ту ж біологічно активну форму вітаміну D, яка виробляється в організмі під впливом прямих сонячних променів, без ризику незахищеного впливу ультрафіолету.

5000 МО на день для оптимальних рівнів Вітамін D є жиророзчинним, і на кількість, що поглинається порцією, можуть сильно впливати такі фактори, як ожиріння, вік, генетика, дефіцит раціону харчування та медичні умови. Більшість організацій охорони здоров'я погоджуються з тим, що в діапазоні 30 -80 нг/мл міститься достатня кількість вітаміну D. Рада з вітаміну D рекомендує дорослим приймати по 5000 МО вітаміну D3 на день для досягнення та підтримання оптимального рівня. вище 30 нг/мл у цій дозі без ризику токсичності.

Наш вітамін D3 перевірений третіми особами на якість, чистоту та ефективність. Вітамін D3 NatureWise містить 100% натуральне, сертифіковане по USP, не ГМО, сертифіковане органічне оливкове масло. Наш вітамін D3 виробляється відповідно до суворих стандартів GMP. що кожна пляшка NatureWise Vitamin D3 відповідає найвищим стандартам чистоти, ефективності та безпеки.

У NatureWise ми дбаємо про здоров'я та благополуччя - для всіх! Ось чому ми працюємо з некомерційною організацією Vitamin Angels, щоб допомогти перемогти запобіжні захворювання і недоїдання для дітей тут, у США і в усьому світі. ми вже допомогли тисячам людей. Зміцніть ефект з вашою покупкою NatureWise… кожна пляшка має значення. Більше того, ви можете подвоїти удар! Просто напишіть відгук про купівлю продукту NatureWise, і ми подвоїмо пожертву Vitamin Angels, щоб допомогти перемогти недоїдання для іншої дитини. Це не буде коштувати вам нічого і матиме тривалий ефект.

Наше зобов'язання NatureWise Вам, як досвідченому споживачеві, тільки найкращі добавки - стандартизовані, чисті та сертифіковані - потрапляють у список покупок. У NatureWise ми б не очікували чогось меншого.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)