Seeking Health, Homocysteine Nutrients, Гомоцистеїн, 60 капсул

Код: 24585
Основне фото товара Seeking Health, Homocysteine Nutrients, Гомоцистеїн, 60 капсул
1458 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 01.10.2024, без передоплати
Targeted Support. Дієтична добавка. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію GMP. Продукт протестований сторонньою організацією. Quatrefolic. MecobalActive. Добавка з поживними речовинами для розщеплення гомоцистеїну містить 5 поживних речовин, необхідних організму для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Seeking Health Гомоцистеїн 60 капсул

Seeking Health, Homocysteine Nutrients, Гомоцистеїн, 60 капсул

Опис

Добавка з поживними речовинами для розщеплення гомоцистеїну містить 5 поживних речовин, необхідних організму для оптимального метилювання. Цей унікальний засіб сприяє нормальному розщепленню гомоцистеїну в організмі для підтримки здоров’я серця.

Добавка з поживними речовинами для розщеплення гомоцистеїну від Seeking Health містить біоактивні форми чотирьох незамінних вітамінів групи B, а також бетаїн (ТМГ). Ці поживні речовини синергетично підтримують здорове метилювання та метаболізм гомоцистеїну.

Метилювання — це важливий процес в організмі. Він відповідає за генетичну експресію, розщеплення гомоцистеїну та багато інших життєво важливих біохімічних функцій.

Понад 50 % населення має генетичну мутацію МТГФР (метилентетрагідрофолатредуктази). Це може сповільнити процес метилювання в організмі. Уповільнений цикл метилювання може призвести до підвищення рівня гомоцистеїну. Це пов’язано з тим, що для розщеплення та очищення гомоцистеїну необхідне належне метилювання.

Кілька досліджень пов’язують високий рівень гомоцистеїну з підвищеним ризиком проблем із серцем і кровотоком. Крім того, гомоцистеїн підвищує ризик серцево-судинних захворювань, пошкоджуючи оболонку артерій, що може сприяти надмірному згортанню крові.

Підвищений рівень гомоцистеїну також пов’язують із когнітивними проблемами та проблемами мозку. Належний метаболізм нейромедіаторів також залежить від підтримки функції метилювання на оптимальному рівні.

Для розщеплення гомоцистеїну необхідно, щоб ферменти в процесі метилювання працювали належним чином. Ці ферменти потребують певних поживних речовин у вигляді коферментів для ефективної роботи.

Добавка з поживними речовинами для розщеплення гомоцистеїну містить поживні коферменти, необхідні для ферментів метилювання. Ці біоактивні форми (перелічені в дужках) ефективно використовуються та добре переносяться організмом.

Ці поживні речовини забезпечують необхідні метильні групи та коферменти для підтримки всього процесу метилювання. Підтримуючи метилювання, ви також сприяєте природному розщепленню гомоцистеїну в організмі.

Використання

Приймати по 1 капсулі на день під час сніданку або раннього обіду або приймати згідно з рекомендаціями медичного працівника. Не приймати пізніше ніж за 5 годин до сну, оскільки це може завадити сну.

Склад

Вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода), аскорбіл пальмітат.

Не містить молочних продуктів, яєць, риби, молюсків, деревних горіхів, арахіс, пшениці, сої, кунжут, глютену, ГМО, штучних барвників, штучних ароматизаторів.

Виготовлено в США з інгредієнтів світового походження.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
Кількість в 1 порції% від добової норми
Рибофлавін (у вигляді рибофлавін-5'-фосфату натрію)25 мг1923 %
Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату)15 мг882 %
Фолат [у вигляді глюкозаміну (6S)-5-метилтетрагідрофолату Quatrefolic]1360 мкг DFE (800 мкг)340 %
Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну та аденозилкобаламіну MECOBALACTIVE )1000 мкг41 667 %
Триметилгліцин (ТМГ)700 мг
Добову норму не визначено.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка серця та судин (Cardio Support)
Hydroxo B12 with Folinic Acid, Фолінова кислота з B12, 60 льод...
(5)
1401 грн
У наявності