Life Extension, Bloat Relief, Полегшення здуття, 60 капсул

Код: 30656
Фото товару Life Extension, Bloat Relief, Полегшення здуття, 60 капсул
Фото складу Life Extension, Bloat Relief, Полегшення здуття, 60 капсул
Фото використання Life Extension, Bloat Relief, Полегшення здуття, 60 капсул
Основне фото товара Life Extension, Bloat Relief, Полегшення здуття, 60 капсул
1678 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 01.10.2024, без передоплати
Не містить глютену. Не сертифікований ГМО LE. Допомагає зменшити газоутворення після їжі та здуття живота. Харчова добавка. Газ і здуття живота можуть перешкодити навіть найкращій розмові після обіду. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.13 кг

Life Extension Полегшення здуття 60 капсул

Life Extension, Bloat Relief, Полегшення здуття, 60 капсул

Опис

Газ і здуття живота можуть перешкодити навіть найкращій розмові після обіду. Ключ до полегшення полягає в тому, щоб заохотити ваше тіло обробляти їжу ефективніше і зменшити утворення газів, щоб ви могли насолоджуватися їжею без дискомфорту в травній системі та відчуття «занадто насичення». Разом ці рослинні інгредієнти роблять саме це.

Улюблені страви не повертають послугу? Bloat Relief допомагає зняти здуття живота, дискомфорт при травленні та сприяє здоровому травленню.

Переваги для зняття здуття

Мільйони американців періодично відчувають неприємні гази та здуття живота після їжі. Полегшення здуття націлено на аспекти травлення, які відповідають за випадкове газоутворення та здуття живота: моторику шлунково-кишкового тракту та надмірне газоутворення у вашому шлунково-кишковому тракті. Залишайтеся комфортно після їжі з Bloat Relief!

Екстракт листя артишоку та кореня імбиру

Їжа природним чином переміщується з рота-шлунка вниз у нижню частину травного тракту. Це називається «ШКТ або моторика кишечника». Першим кроком у знятті здуття живота є підтримка здорової моторики кишечника.

Prodigest – це запатентована суміш екстракту листя артишоку та екстракту кореня імбиру. Імбир збільшує спорожнення шлунка (коли їжа «переміщається» по своєму травному шляху), заохочуючи мігруючий руховий комплекс: специфічні скорочення м’язів шлунково-кишкового тракту, які змушують їжу рухатися через вашу травну систему. Екстракт артишоку сприяє здоровому відтоку жовчі з печінки — ще один спосіб ваше тіло підтримує рух.

У подвійному сліпому плацебо-контрольованому дослідженні суб’єкти, які приймали Prodigest, повідомили про помітне покращення комфорту шлунка та здуття живота лише через 2 тижні.1 Інше дослідження фактично використовувало ультразвук для вимірювання розміру шлунка до і після їжі, і виявилося, що спостерігається значне зменшення розміру шлунка відповідно до покращення моторики шлунка для групи Prodigest.

Олія насіння фенхелю + куркума

Фенхель традиційно використовується для зняття газів і здуття живота. Кілька клінічних досліджень підтверджують репутацію фенхелю: насіння фенхелю, чай з фенхелем і олія насіння фенхелю (у поєднанні з куркумою) покращили травний комфорт і здуття живота.

Фенхель сприяє регулярним, здоровим скороченням м’язів у вашій травній системі. Він також пригнічує діяльність травних бактерій, які виробляють газ під час травлення, тому, природно, ми включили його сюди. Велике плацебо-контрольоване клінічне дослідження показало значне покращення здуття та інших неприємних відчуттів травлення у людей, які приймали комбінацію олії насіння фенхелю та куркуми.

Поєднувати з травними ферментами

Полегшення здуття можна приймати окремо або з будь-яким з наших переварюючих ферментних формул. Люди, які брали участь у клінічному дослідженні, відчули значне поліпшення травного дискомфорту (включаючи здуття живота) всього за два тижні. Спробуйте полегшення здуття — і залишайтеся комфортно після їжі!

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) м’якій капсулі двічі на день перед найсильнішими прийомами їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Оливкова олія першого віджиму, желатин, дикальцій фосфат, гліцерин, мікрокристалічна целюлоза, очищена вода, бджолиний віск, лецитин соняшниковий, барвник ріжкового дерева, кроскармелоза натрію, діоксид кремнію, рослинний стеарат.

Склад:
Розмір порції: 1 м'яка капсула
Кількість речовини у порції%добова вартість
Загальна кількість калорій 5
Загальний жир0,5 року %
Кальцій (у вигляді дикальційфосфату)44 мг3%
Суміш Prodigest: 100 мг екстракту артишоку (листя) [станд. кафеоїлхінові кислоти, флавоноїди, цинаропікрин]; 20 мг CO2 екстракту імбиру (корінь) [станд. до гінгеролів і шогаолів]120 мг
Куркума (кореневище) [стд. до 95% куркуміноїдів]42 мг
Олія гіркого фенхелю (насіння)25 мг
Денна цінність не встановлена.% добової норми на основі дієти на 2000 калорій.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Полегшення здуття (Bloat Support)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності