Force Factor, Test X180 PM, Бустер Тестостерону, 120 таблеток

Код: 30873
Фото товару Force Factor, Test X180 PM, Бустер Тестостерону, 120 таблеток
Фото складу Force Factor, Test X180 PM, Бустер Тестостерону, 120 таблеток
Фото використання Force Factor, Test X180 PM, Бустер Тестостерону, 120 таблеток
Основне фото товара Force Factor, Test X180 PM, Бустер Тестостерону, 120 таблеток
1944 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 01.10.2024, без передоплати
Підвищення рівня тестостерону на ніч. Підтримка мязової маси та відновлення. Сприяти глибшому здоровому сну. Збільште фізичну силу та силу. З аспаратом магнію цинку 3 мг мелатоніну. Харчова добавка. Розкрийте свій ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.38 кг

Force Factor Бустер Тестостерону 120 таблеток

Force Factor, Test X180 PM, Бустер Тестостерону, 120 таблеток

Опис

Новий вид підсилювача тестів

Кожен хлопець знає, що підвищення рівня тестостерону приносить неймовірні переваги: ​​посилення лібідо, збільшення чистої м’язової маси завдяки тренуванням і відмінні фізичні показники, і це лише деякі з них. І, можливо, ви навіть приймаєте денний бустер тестостерону, щоб досягти деяких із цих цілей. Тож чи не було б чудово, якби ви також могли підвищити рівень тестостерону під час сну для ще кращих результатів?

Тепер ви можете завдяки Test X180 PM. Ця інноваційна формула ідеально поєднується з денним прискорювачем тесту Test X180 для цілодобової підтримки. Подумайте про це: ви знаєте, наскільки цінним є підвищення рівня тестостерону протягом дня - навіщо дозволяти йому знову падати за ніч? Не дозволяйте вашій важкій роботі пропасти даремно, особливо коли ваше тіло виконує свої найважливіші відновні функції.

Якісний сон важливий з багатьох причин, але особливо для того, щоб допомогти максимізувати вашу мужність. Сон — це час, коли ваше тіло повністю використовує приріст м’язів, досягнутий протягом дня, що призводить до бажаного збільшення сили та потужності. Це також час, коли ваші м’язи та життєво важливі системи повністю відновлюються та відновлюються після навантажень попереднього дня.

І чим краще ви спите, тим краще ваше тіло може бути підготовлене до того, що буде далі. Test X180 PM не тільки підвищує рівень тестостерону, підтримує м’язову масу та відновлення, а також збільшує фізичну силу та силу, він також сприяє глибшому та здоровішому сну. Це дозволяє вашому тілу працювати на максимальній продуктивності, допомагаючи вам розкрити свій потенціал 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Ночне тестове підвищення

Тест X180 PM містить клінічно вивчене співвідношення цинку, магнію та вітаміну B6, що підтверджує підтримку вироблення тестостерону протягом ночі. Це допомагає оптимізувати приріст чистої м’язової маси протягом дня від силових тренувань, що призводить до збільшення сили та потужності.

Бор також підвищує рівень тестостерону під час сну. У поєднанні з денним підсилювачем тестостерону Test X180 це забезпечує цілодобове покриття, зменшуючи непотрібні піки та падіння рівня тестостерону. Бор також сприяє загальному здоров'ю м'язів і координації.

Інші традиційні інгредієнти чоловічої життєвої сили - L-аргінін, Mucuna pruriens, Tribulus terrestris і кордицепс - також включені в цю першокласну формулу.

...Кращий сон

Сон надзвичайно важливий для чоловічого організму, зокрема для вироблення тестостерону та відновлення м’язів. Але щоб дійсно оптимізувати продуктивність, вам потрібен якісний сон – глибокий відновлюючий сон.

Точні 3 мг мелатоніну включені в Test X180 PM, щоб допомогти вам швидше заснути, довше спати та прокидатися бадьорими. Мелатонін робить це, регулюючи ваш природний циркадний ритм. Це, у свою чергу, допомагає організму витрачати більше часу на відновлення після важкого дня.

У формулу також включені додаткові інгредієнти для сну, такі як ГАМК, ашваганда, L-теанін і триптофан, які традиційно використовуються для зниження стресу та розслаблення.

Завдяки потужному нічному підвищенню рівня тестостерону та кращому сну ви можете розраховувати на повну нічну підтримку від Test X180 PM, яка допоможе вам досягти ваших цілей і максимізувати свою мужність.

Інгредієнти, яким можна довіряти:

Використання

Приймати по 4 таблетки один раз на день за 30-45 хвилин до сну.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, гіпромелоза, гліцерин, натуральний ароматизатор.

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке може обробляти продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, молюсків, рибу, горіхи, арахіс і кунжут.

Склад:
Розмір порції: 4 таблетки
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Кальцій (як дикальцій фосфат)320 мг25%
Вітамін D (як холекальциферол)84 мкг (3360 МО)420%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCI)10,5 мг618%
Фосфор (як дикальцій фосфат)247 мг20%
Магній (як аспарат магнію)450 мг107%
Цинк (як аспарат цинку)30 мг273%
Матриця для підвищення рівня тестостерону1663 мг
Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК)500 мг
Екстракт ашвагандхи (Withania somnifera) (корінь)250 мг
L-аргінін HCI250 мг
Екстракт Mucuna pruriens (насіння) (стандартний для L-dopa)150 мг
Екстракт Tribulus terrestris (фрукти)100 мг
Кордицепс (Cordyceps sinensis) Екстракт (міцелій)100 мг
L-теанін100 мг
L-триптофан100 мг
DL-фенілаланін100 мг
Бор (як цитрат бору)10 мг
Мелатонін3 мг
Нічна суміш для підтримки тестостерону2456 мг
Аспартат магнію, аспартат цинку
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)