Men Prostrate & Urinary Defense, Підтримка простати, 60 капсул

Код: 31164
Основне фото товара Men Prostrate & Urinary Defense, Підтримка простати, 60 капсу
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Формула потрійної дії клінічної сили. Сприяє промиванню сечовивідних шляхів. Сприяє здоровій функції та розміру простати. Підтримує здоровий відтік сечі. Допомагає підтримувати здоровий рівень ПСА. Харчова добавка. 2 капсули щодня. Я вільний. Без наркотиків. Не ще...
Вага: 0.11 кг

Azo Підтримка простати 60 капсул

Men Prostrate & Urinary Defense, Підтримка простати, 60 капсул

Опис

Проблеми з простатою виникають із віком чоловіків. Просто тому, що це поширене явище, це не означає, що ви повинні з цим жити.Від бренду № 1, якому найбільше довіряють у сечовипусканні; AZO men prostate & urinary protection — це унікальна формула, яка забезпечує комплексний догляд для зміцнення здоров’я передміхурової залози: Клінічна сила Формула потрійної діїБета-ситостерин — це добре вивчений інгредієнт, який сприяє здоровій функції передміхурової залози: Flowens клінічно досліджено для очищення та захисту сечовивідних шляхів і підтримки здорового потоку сечі: лікопін у клінічній силі допомагає захистити здоров’я клітин передміхурової залози та підтримувати здоровий рівень ПСА: візьміть контроль за допомогою azo men.

Використання

Приймайте по дві капсули щодня в будь-який час дня з їжею або без неї або за вказівкою медичного працівника. Для досягнення найкращих результатів важливий щоденний режим протягом 30 днів (мінімум). Переваги продукту найкраще реалізуються при постійному щоденному використанні.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, модифікований кукурудзяний крохмаль, покриття (гідроксипропілметилцелюлоза, полідекстроза, діоксид титану (колір), екстракт спіруліни (колір), тригліцериди середнього ланцюга, мальтодекстрин), стеарат магнію, dl-альфа-токоферол (антиоксидант), аскорбат натрію (антиоксидант).

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка простати (Prostate Support)
Complete Feminine Balance Daily Probiotic, Засіб від кандиди, ...
(5)
1974 грн
Доставлення
Бладдер Контрол с Го-Лесс, Bladder Control with Go-Less, 72 ка...
(5)
1748 грн
Доставлення