Pure Encapsulations, l-Lysine, L-Лізин, 90 капсул

Код: 31569
Фото товару Pure Encapsulations, l-Lysine, L-Лізин, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Lysine, L-Лізин, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Lysine, L-Лізин, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Lysine, L-Лізин, 90 капсул
955 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Ви шукаєте спосіб посилити природний захист свого організму? Рішенням може бути L-лізин. Це амінокислота тобто вона служить будівельним матеріалом для білків. Оскільки l-лізин не виробляється ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Лізин 90 капсул

Pure Encapsulations, l-Lysine, L-Лізин, 90 капсул

Опис

Ви шукаєте спосіб посилити природний захист свого організму? Рішенням може бути L-лізин. Це амінокислота‚ тобто вона служить будівельним матеріалом для білків. Оскільки l-лізин не виробляється організмом людини, він вважається незамінною амінокислотою; тому вам потрібно забезпечити достатнє споживання через їжу або добавки.

Лізин може підтримувати здорові та міцні кістки, які з меншою ймовірністю ослабнуть або зламаються. Це може сприяти засвоєнню кальцію, який є мінералом, головним чином відповідальним за формування кісткової маси (а також підтримку міцних зубів). У той же час це може зменшити кількість кальцію, який виводиться з організму. L-лізин також сприяє посиленню активності побудови кісткової тканини в клітинах, включаючи клітини, що утворюють колаген.

Крім того, L-лізин може підвищити імунітет. Він може зробити це, допомагаючи підтримувати здорові тканини ясен і губ. Губи та ясна – це місця, де віруси або бактерії можуть потрапити в організм, тож якщо підтримувати їх міцними, ви можете запобігти хворобі. Нарешті, лізин може допомогти зменшити почуття легкої тривоги.

Гарними дієтичними джерелами лізину є квасоля, йогурт, сир, м’ясо та інші тваринні білки. У результаті вегани є одними з тих, кому можуть знадобитися добавки. Овочеві капсули L-лізину — це зручний спосіб забезпечити його достатню кількість. Кожна капсула містить 500 міліграмів L-лізину на додаток до жиророзчинного вітаміну С для додаткової підтримки засвоєння.

Приймати по дві капсули в день між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки L-лізину з 90 капсул має вистачити на 45 днів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / L-лізин HCI 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 2 рази на день між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Лізин (L-Lysine)