Douglas Laboratories, Hawthorne Max-V, Глід, 60 Capluses

Код: 31670
Фото товару Douglas Laboratories, Hawthorne Max-V, Глід, 60 Capluses
Фото складу Douglas Laboratories, Hawthorne Max-V, Глід, 60 Capluses
Фото використання Douglas Laboratories, Hawthorne Max-V, Глід, 60 Capluses
Основне фото товара Douglas Laboratories, Hawthorne Max-V, Глід, 60 Capluses
1406 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Шукаєте природний спосіб, можливо, покращити деякі важливі аспекти свого здоровя? Ви можете спробувати капсули Hawthorne Max-V від Douglas Labs. Ці ботанічні добавки містять екстракти ягід рослини ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Глід 60 Capluses

Douglas Laboratories, Hawthorne Max-V, Глід, 60 Capluses

Опис

Шукаєте природний спосіб, можливо, покращити деякі важливі аспекти свого здоров’я? Ви можете спробувати капсули Hawthorne Max-V від Douglas Labs.

Ці ботанічні добавки містять екстракти ягід рослини глоду. Деякі дослідження припускають можливість того, що ці екстракти можуть мати деякі переваги для серцево-судинної системи. Наприклад, деякі люди використовували екстракт ягід глоду - подібний до того виду, що міститься в капсулах Hawthorne Max-V від Douglas Labs - для потенційного регулювання кровотоку в організмі, можливо, впливаючи на певні процеси в організмі. Крім того, капсули Hawthorne Max-V також можуть сприяти метаболізму певних поживних речовин, які впливають на здоров’я нашої серцево-судинної системи.

Деякі дослідження показують, що ягоди глоду також можуть містити деякі флавоноїди. Термін «флавоноїди» відноситься до речовин, які є рослинними хімічними речовинами - технічно, рослинними пігментами - які можуть сприяти певній антиоксидантній користі для нашого здоров'я. Антиоксидант – це термін, який використовується для будь-якої дієтичної речовини, яка приносить користь нашому здоров’ю та самопочуттю, можливо, позбавляючись від надлишку вільних радикалів у нашому організмі. Вільний радикал - це атом з непарною кількістю електронів. Тепер це може здатися нешкідливим, але дослідження показали, що ці речовини можуть становити потенційну небезпеку для здоров’я, а також сприяти певним ознакам старіння.

Деякі люди також відчувають сечогінний ефект від хімічних речовин у ягодах глоду.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кожна вегетаріанська капсула містить: глід...250 мг (Crataegus oxyacantha) стандартизований до 2% вітексин-2” рамнозиду в 100 мг. база нестандартизованих Хоторн.

Дозування

Рекомендоване застосування: 1 раз в день

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глід (Hawthorn)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення