Pure Encapsulations, DIM-PRO 100, Дііндолілметан, 60 капсул

Код: 31845
Фото товару Pure Encapsulations, DIM-PRO 100, Дііндолілметан, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, DIM-PRO 100, Дііндолілметан, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, DIM-PRO 100, Дііндолілметан, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, DIM-PRO 100, Дііндолілметан, 60 капсул
3535 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Клітини грудей і шийки матки виконують важливу функцію, дозволяючи жінкам відтворювати потомство і вигодовувати дітей. Обидві області дуже чутливі до впливу гормонів. Гормональний дисбаланс може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Дііндолілметан 60 капсул

Pure Encapsulations, DIM-PRO 100, Дііндолілметан, 60 капсул

Опис

Клітини грудей і шийки матки виконують важливу функцію, дозволяючи жінкам відтворювати потомство і вигодовувати дітей. Обидві області дуже чутливі до впливу гормонів. Гормональний дисбаланс може спричинити у вас такі неприємні симптоми, як примхливість, чутливість грудей та припливи.

Дііндолілметан — це речовина, яка взаємодіє з вашими природними гормонами для підтримки здоров’я клітин грудей і шийки матки. Прийом добавки, що містить диіндолілметан, може зменшити незначний біль у грудях. Він також може принести користь чоловікам, допомагаючи збалансувати чоловічі гормони та підтримуючи здоров’я простати.

Природні джерела цієї речовини включають вживання зелених овочів, таких як брокколі та капуста. На жаль, багатьом людям це важко. Прийом таких добавок, як DIM-PRO 100, може бути легшим способом отримати достатню кількість цієї важливої ​​речовини. Кожна рослинна капсула містить форму диіндолілметану, спеціально розроблену для легкого засвоювання вашим організмом разом із вітаміном С. Останній життєво важливий для вашого здоров’я, оскільки є антиоксидантом, який позбавляє ваше тіло від вільних радикалів, які можуть завдати великої шкоди.

Ця добавка може допомогти вам підтримувати гормональний баланс, щоб вам не довелося мати справу з неприємними симптомами, які може спричинити дисбаланс.

Одна пляшка DIM-PRO містить 60 капсул, яких вистачить щонайменше на 20 днів, якщо ви приймаєте рекомендовану дозу від однієї до трьох капсул щодня, розділених на прийоми. Цю добавку можна приймати під час або між прийомами їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в контейнері: 60 Кількість на порцію / %DV Комплекс диіндоліметану 100 мг / (комплекс крохмалю, диіндоліметану, вітаміну Е (токоферсолана), фосфатидилхоліну та діоксиду кремнію) (стандартизований для вмісту 25% диіндоліметану) 25 мг / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ аскорбілпальмітат Без глютену / Без ГМО / Гіпоалергенний / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дііндолілметан (Diindolylmethane DIM)