Pure Encapsulations, Pure Tranquility Liquid, ГАМК, 116 мл

Код: 31877
Фото товару Pure Encapsulations, Pure Tranquility Liquid, ГАМК, 116 мл
Фото складу Pure Encapsulations, Pure Tranquility Liquid, ГАМК, 116 мл
Фото використання Pure Encapsulations, Pure Tranquility Liquid, ГАМК, 116 мл
Основне фото товара Pure Encapsulations, Pure Tranquility Liquid, ГАМК, 116 мл
2793 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
У більшості людей у житті є багато джерел стресу. Робота, сімя, друзі та інші особисті зобовязання можуть викликати у вас почуття тривоги. Є багато способів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ГАМК 116 мл

Pure Encapsulations, Pure Tranquility Liquid, ГАМК, 116 мл

Опис

У більшості людей у ​​житті є багато джерел стресу. Робота, сім’я, друзі та інші особисті зобов’язання можуть викликати у вас почуття тривоги. Є багато способів розслабитися, але добавки можуть допомогти.

Pure Tranquility Liquid by складається з l-теаніну, гліцину та ГАМК. Останні два є гальмівними нейромедіаторами, які можуть сприяти розслабленню завдяки їхньому потенціалу для зняття випадкового стресу. Гальмівні нейромедіатори можуть сприяти рівновазі та заспокоювати мозок, а не забезпечувати стимуляцію. Якщо збудливі нейромедіатори. Цей потенціал пов’язаний з їхньою можливою здатністю посилювати вироблення альфа-хвиль у мозку (що може статися через годину після прийому цієї добавки).

Гліцин є амінокислотою, яка також допомагає функціонувати центральній нервовій системі, серед інших потенційних переваг. ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) також може сприяти заспокоєнню нервів, а дефіцит може призвести до уповільнення передачі сигналів між нервами, сприяючи втомі; Симптоми дефіциту можуть заважати вашому повсякденному життю, спричиняючи ще більше стресу!

Водночас рідина Pure Tranquility Liquid також містить l-теанін: він може посилити вироблення альфа-хвиль у ділянках мозку, які вказують на розслаблення (тім’яна та потилична області), але менш ймовірно, що викликає у вас сонливість.

На жаль, здоров’я вашої імунної системи може бути порушене під час періодичних стресів. Перевагою є те, що зняття стресу також може допомогти захистити вас від хвороби: Pure Tranquility Liquid може посилити підтримку імунітету, допомагаючи підтримувати здоровий рівень IgA (з l-теаніном і ГАМК).

Кожна порція містить чотири мілілітри (дві повні крапельниці) рідини. При рекомендованому дозуванні однієї або двох порцій на день (у розділених дозах між прийомами їжі) кожної пляшки рідини Pure Tranquilily об’ємом 3,92 унції рідини (116 мл) вистачить приблизно від двох тижнів до одного місяця.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 повні крапельниці (4 мл/0,13 рідкої унції) Порції в упаковці: 29 Кількість на порцію / ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) 100 мг / Suntheanine l-theanine 100 мг / Гліцин (у вільній формі) 50 мг / Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, натуральний рослинний гліцерин, випарений тростинний цукор, лимонна кислота, натуральний яблучний ароматизатор, сорбат калію та очищений екстракт стевії. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 4 мл (4 повні крапельниці) 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ГАМК (GABA)