Ecological Formulas, Hypomultiple, Мультивітаміни, 120 капсул

Код: 31961
Фото товару Ecological Formulas, Hypomultiple, Мультивітаміни, 120 капсул
Фото складу Ecological Formulas, Hypomultiple, Мультивітаміни, 120 капсул
Фото використання Ecological Formulas, Hypomultiple, Мультивітаміни, 120 капсул
Основне фото товара Ecological Formulas, Hypomultiple, Мультивітаміни, 120 капсул
1253 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Hypomultiple Capsules від Ecological Formulas - це дієтична добавка без казеїну, яка може підвищити ваш імунітет. Цей безглютеновий продукт містить цілу низку поживних речовин для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ecological Formulas Мультивітаміни 120 капсул

Ecological Formulas, Hypomultiple, Мультивітаміни, 120 капсул

Опис

Hypomultiple Capsules від Ecological Formulas - це дієтична добавка без казеїну, яка може підвищити ваш імунітет. Цей безглютеновий продукт містить цілу низку поживних речовин для покращення вашого самопочуття.

Вітамін Е, присутній у цій добавці від Ecological Formulas, може мати антиоксидантні властивості. Кальцій допомагає будувати міцні кістки, зуби, нерви та сприяє скороченню м’язів. Він відіграє певну роль у згортанні крові. Тіамін допомагає виробляти енергію з їжі, сприяє здоров’ю нервів і підтримує насосну здатність серця.

Рибофлавін сприяє виробленню гормонів щитовидної залози, імунних клітин і еритроцитів. Ніацин може допомогти вивільнити енергію з вуглеводів. Це може розслабити кровоносні судини, тим самим покращуючи циркуляцію крові. Вітамін B6, фолієва кислота та вітамін B12 можуть знизити підвищений рівень гомоцистеїну та сприяти здоровому життю серця.

Біотин і пантотенова кислота працюють разом і можуть розщеплювати вуглеводи, жири та білки з їжі. Магній може підтримувати здоров'я нервів, м'язів, кісток, зубів і серцевого ритму. Цинк є частиною імунної системи. Селен може мати антиоксидантні властивості. Хром допомагає підтримувати нормальний рівень цукру в крові.

Холін та інозит сприяють здоров'ю нервів. Параамінобензойна кислота (PABA) може мати антиоксидантні властивості. Підвищуйте свій імунітет за допомогою капсул Hypomultiple від Ecological Formulas.

Офіційний сайт: http: //www.ecologicalformulas.net

Інгредієнти

Кількість на порцію: вітамін А 15000 МО, кальцій 250 мг, вітамін Е 400 МО, тіамін 75 мг, ніацин 75 мг, вітамін В6 75 мг, фолат 759 мкг, вітамін В12 750 мкг, біотин 750 мкг cg‚ Пантотенова кислота 200 мг‚ Магній 200 мг, цинк 15 мг, селен 150 мкг, марганець 10 мг, хром 150 мкг, молібден 50 мкг, хлорид 50 мг, калій 55 мг , холін 125 мг, інозит 75 мг, ПАБК 75 мг ‚ L-глутамін 50 мг‚ ванадій 40 мкг‚ L-метіонін 3 мкг Містить - діоксид кремнію‚ стеарат магнію

Дозування

Приймайте від однієї до чотирьох капсул або за вказівкою лікаря. Годуючим жінкам можна приймати до чотирьох капсул на день.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Ecological Formulas, Sialex, Муцин, 90 капсул
(5)
1575 грн
Доставлення