Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 60 капсул

Код: 31963
Фото товару Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 60 капсул
1965 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Важливо дотримуватися збалансованої дієти, але ніхто не ідеальний. У такому випадку, як ви можете переконатися, що ви отримуєте достатню кількість багатьох поживних речовин, необхідних вашому ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мультивітаміни 60 капсул

Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 60 капсул

Опис

Важливо дотримуватися збалансованої дієти, але ніхто не ідеальний. У такому випадку, як ви можете переконатися, що ви отримуєте достатню кількість багатьох поживних речовин, необхідних вашому організму для нормального функціонування? Існує багато харчових добавок, але ви можете не ковтати жменю таблеток! Не дивіться далі, ніж «Мульти т/д».

Цей мультивітамін, що приймається два рази на день, забезпечує основні необхідні поживні речовини у формі з високою біодоступністю, що дозволяє вам ефективно їх засвоювати та використовувати. Multi t/d містить ті самі активні вітамінні кофактори та системи доставки мінералів, які є в UltraNutrient і Nutrient 950. У результаті ви можете бути впевнені, що отримуєте достатню кількість хрому, селену, цинку, вітаміну C, вітаміну D, йоду, вітаміну B12‚ біотин‚ та багато іншого.

Для підтримки здоров’я серцево-судинної системи однією з поживних речовин у цій добавці є метафолін L-5-MTHF, вітамін B-комплексу. L-5-MTHF хімічно ідентичний формі фолієвої кислоти, яка природно зустрічається у вашому організмі, що означає, що його не потрібно перетворювати у придатну для використання форму, і він може почати працювати швидше, ніж інші типи фолієвої кислоти.

Крім того‚ Multi t/d також забезпечує змішані каротиноїди. Ці рослинні сполуки, які включають лютеїн і зеаксантин, можуть сприяти покращенню зору. На додаток до інших вітамінів у цій добавці, які працюють над поглинанням вільних радикалів, які можуть сприяти пошкодженню клітин, лікопін є каротиноїдом, який може мати додаткові антиоксидантні ефекти.

Приймайте дві овочеві капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсул гіпоалергенного Multi t/d має вистачати приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін А (у вигляді бета-каротину) 2‚250 МО / 45% вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% вітаміну D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 500 МО / 125% вітаміну Е (у вигляді D-альфа-токоферолу сукцинату) 50 МО / 167% тіаміну (у вигляді тіаміну HCl) (B1) 25 мг / 1‚667% рибофлавіну 17,35 мг / 1‚021% (у вигляді вітаміну B2 і 28% рибофлавіну 5) Фосфат (активований B2)) Ніацин (у вигляді ніацину та 67% ніацинаміду) 37,5 мг / 188% вітаміну B6 10,4 мг / 520% ​​(у вигляді піридоксину гідрохлориду та 40% піридоксалю 5' фосфату (активований B6)) Фолат (у вигляді метафоліну‚ L -5 MTHF) 400 мкг / 100% вітамін В12 (як метилкобаламін) 250 мкг / 4167% біотину 400 мкг / 133% пантотенової кислоти (як пантотенат кальцію) (B5) 25 мг / 250% йод (як йодид калію) 100 мкг / 67% Цинк (у вигляді піколінату цинку) 7,5 мг / 50% селену (у вигляді селенометіоніну) 50 мкг / 71% хрому (у вигляді полінікотинату хрому) 100 мкг / 83% патентованої змішаної суміші каротиноїдів (у вигляді лютеїну, лікопену, зеаксантина) 212 мкг / лютеїну 3 мг / зеаксантин 500 мкг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучні добавки, алергени, ГМО, забруднювачі навколишнього середовища, додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)