Zinc-Carnosine, Цинк L-Карнозин, 60 капсул

Код: 32116
Фото товару Zinc-Carnosine, Цинк L-Карнозин, 60 капсул
Фото складу Zinc-Carnosine, Цинк L-Карнозин, 60 капсул
Фото використання Zinc-Carnosine, Цинк L-Карнозин, 60 капсул
Основне фото товара Zinc-Carnosine, Цинк L-Карнозин, 60 капсул
2196 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
One Powerful IngredientIntegrative Therapeutics забезпечує клінічно досліджену марку PepZinGI цинк-карнозину для захисту та стабілізації слизової оболонки шлунка та кишечника, підтримки здорового мікробного балансу шлунка та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Цинк L-Карнозин 60 капсул

Zinc-Carnosine, Цинк L-Карнозин, 60 капсул

Опис

One Powerful IngredientIntegrative Therapeutics забезпечує клінічно досліджену марку PepZinGI цинк-карнозину для захисту та стабілізації слизової оболонки шлунка та кишечника, підтримки здорового мікробного балансу шлунка та полегшення легкого шлункового дискомфорту, такого як періодична печія, нудота, здуття живота та розлад живіт. Його користь для шлунково-кишкового тракту була продемонстрована в більш ніж 20 опублікованих дослідженнях. Багатоякі переваги для пацієнтів. Цей унікальний інгредієнт поєднує L-карнозин, природну комбінацію амінокислот бета-аланіну та L-гістидину, з елементарним цинком. Цинк-карнозин унікальний тим, що він підтримує природні захисні механізми в шлунково-кишковому тракті, не пригнічуючи шлункову кислоту та іншим чином не втручаючись у нормальний процес травлення. Ефективність і безпека цинк-карнозину була продемонстрована в численних опублікованих, контрольованих клінічних випробуваннях на людях. Ця гіпоалергенна формула забезпечує клінічно підтверджену дозу за доступною ціною.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула, кількість/порція / %DV цинку 16 мг / 107% цинк-карнозину (бренд PepZin GI) 75 мг / Інші інгредієнти: рослинна капсула (модифікована целюлоза), целюлоза, аскорбілпальмітат і діоксид кремнію. Цей продукт не містить штучних барвник штучний ароматизатор кукурудза молочні продукти глютен інгредієнти тваринного походження консерванти сіль соя цукор пшениця дріжджі Цей продукт містить натуральні інгредієнти; варіації кольору є нормальними. Не містить: цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників чи ароматизаторів, консервантів та інгредієнтів тваринного походження.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі двічі на день‚ або за рекомендацією лікаря. o У клінічних випробуваннях використовували від 37,5 до 75 мг двічі на день. Одна капсула забезпечує «нижчу межу» діапазону доз клінічного дослідження, а рекомендації відображають «високу межу» (150 мг на день).

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, перед використанням проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк L-Карнозин (Zinc-L-Carnosine)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення