Quicksilver Scientific, Nanoemulsified CoQ10, Коензим Q10, 50 мл

Код: 32292
Фото товару Quicksilver Scientific, Nanoemulsified CoQ10, Коензим Q10, 50 мл
Фото складу Quicksilver Scientific, Nanoemulsified CoQ10, Коензим Q10, 50 мл
Фото використання Quicksilver Scientific, Nanoemulsified CoQ10, Коензим Q10, 50 мл
Основне фото товара Quicksilver Scientific, Nanoemulsified CoQ10, Коензим Q10, 50 мл
3137 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Сприяти здоровому старінню на клітинному рівні за допомогою антиоксиданту коензиму Q10. Ця розширена ліпосомальна доставка забезпечує пряме надходження в кровотік, долаючи барєри поглинання більшості добавок ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quicksilver Scientific Коензим Q10 50 мл

Quicksilver Scientific, Nanoemulsified CoQ10, Коензим Q10, 50 мл

Опис

Сприяти здоровому старінню на клітинному рівні за допомогою антиоксиданту коензиму Q10. Ця розширена ліпосомальна доставка забезпечує пряме надходження в кровотік, долаючи бар’єри поглинання більшості добавок CoQ10. Наноемульгований CoQ10 доставляє незамінний антиоксидант коензим Q10 за допомогою фірмової технології системи доставки для швидкої адсорбції у ваших клітинах. Коензим Q10 (CoQ10) — єдиний жиророзчинний антиоксидант, який природним чином виробляється в організмі людини. Він є основою для виробництва клітинної енергії, підтримує здоров’я клітинних і мітохондріальних мембран, а також сприяє здоровій роботі серця та кровоносних судин. Він також може діяти як молекула довголіття, сприяючи витонченому старінню. На жаль, вплив факторів навколишнього середовища виснажує коензим Q10, що може допомогти вирішити цю проблему, забезпечуючи потужну антиоксидантну підтримку для здоров’я всього організму. Клітинна енергія молодості. Коензим Q10 зменшується з віком і необхідний для виробництва АТФ, універсальної енергетичної валюти наших клітин. Він також допомагає переробляти антиоксиданти, щоб захистити від дії вільних радикалів. Здоров’я серця + багато іншого – Хоча коензим Q10, мабуть, найбільш відомий завдяки підтримці серцево-судинної системи, він також може підтримувати здорову роботу дихальної та нервової систем, а також мозку й очей. . Для зміцнення здоров’я ротової порожнини масажуйте ясна. Неперевершене поглинання – поглинання коензиму Q10 значно покращено за допомогою наноемульгованого формату, і він починає поглинатися, як тільки потрапляє на язик.

Офіційний сайт: https: //www.quicksilverscientific.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мл (2 насоси) Порція в упаковці: 50 Кількість на порцію / %DV Коензим Q10 30 мг / Фосфоліпіди (з очищеного лецитину насіння соняшнику) 50 мг / Добові норми не встановлено. Інші інгредієнти: вода, гліцерин, етанол, токоферсолан, натуральні цитрусові олії, природні суміші токоферолів.

Дозування

Візьміть всередину по 2 порції двічі на день, потримайте в роті 30 секунд перед ковтанням. Можна розмішати в невеликій кількості води. Найкраще приймати натщесерце.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в холодильнику після отримання.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Quicksilver Scientific, Liposomal GABA + L-Theanine, ГАМК, 50 мл
(5)
2169 грн
Доставлення