Ther-Biotic Women's Formula, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул

Код: 32425
Фото товару Ther-Biotic Women's Formula, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул
Фото складу Ther-Biotic Women's Formula, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул
Фото використання Ther-Biotic Women's Formula, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул
Основне фото товара Ther-Biotic Women's Formula, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул
2868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Існує багато дискусій про переваги включення пробіотиків як частини здорової дієти хоча погляди розходяться, лікарі та дієтологи загалом погоджуються, що хоча й не є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Мультивітаміни для жінок 60 капсул

Ther-Biotic Women's Formula, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул

Опис

Існує багато дискусій про переваги включення пробіотиків як частини здорової дієти; хоча погляди розходяться, лікарі та дієтологи загалом погоджуються, що — хоча й не є абсолютно необхідними для гарного здоров’я — «хороші» бактерії, відомі як пробіотики, справді мають численні корисні ефекти. Хоча дослідження позитивного впливу пробіотиків все ще тривають, є багато обнадійливих висновків, які підтверджують їхню здатність:

Маючи такий приголомшливий потенціал пробіотиків, Klaire Labs з гордістю пропонує жіночу формулу Ther-Biotic. Потужна гіпоалергенна формула поєднує в собі 10 конкретних пробіотичних штамів, кожен з яких був включений завдяки своїй здатності підтримувати здоров’я сечостатевої (репродуктивної та сечовидільної) систем жінок і дівчат. Це досягається шляхом сприяння розвитку міцної вульвовагінальної мікробіоти.

Жіноча формула Ther-Biotic від Klaire Labs забезпечує значну кількість семи видів лактобацил, на додаток до трьох видів біфідобактерій, завдяки їхній ролі у сприянні кращої місцевої вагінальної мікрофлори, підтримці для запобігання шкідливим бактеріям і дріжджам, а також відновлення здорового балансу рН піхви. Lactobacillus acidophilus і Lactobacillus rhamnosus є двома найпомітнішими інгредієнтами, оскільки ці пробіотики виробляють достатню кількість перекису водню, який перешкоджає росту патогенів, і молочної кислоти, щоб відновити вагінальний рН до здорового діапазону. Lactobacillus brevis, L. plantarum, L. casei, L. salivarius, і L. gasseri — усі вони зазвичай містяться у вагінальній мікрофлорі — також виробляють молочну кислоту, щоб допомогти створити умови для повторної появи та домінування нормальних місцевих лактобактерій. . Це лише деякі з надзвичайно корисних пробіотиків, що входять до складу цієї добавки.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (25 мільярдів КУО) на основі інуліну 300 мг / (отриманого з кореня цикорію) Lactobacillus species 20 мільярдів КУО / Lactobacillus acidophilus Lactobacillus brevis Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus gasseri Lactobacillus casei Lactobacillus salivarius Lactobacillus plantarum Bifidobacterium species 5 мільярдів КУО / Bifidobacterium bifidum Bifidobacterium breve Bifidobacterium longum Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), власний комплекс полісахаридів InTactic і L-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

Дорослі: 1 капсула на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника. Діти: за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для жінок (Women's Multivitamins)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення