Pure Encapsulations, Cal/Mag/D Liquid, Кальцій Магній, 480 мл

Код: 32623
Фото товару Pure Encapsulations, Cal/Mag/D Liquid, Кальцій Магній, 480 мл
Фото складу Pure Encapsulations, Cal/Mag/D Liquid, Кальцій Магній, 480 мл
Фото використання Pure Encapsulations, Cal/Mag/D Liquid, Кальцій Магній, 480 мл
Основне фото товара Pure Encapsulations, Cal/Mag/D Liquid, Кальцій Магній, 480 мл
2685 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Вам може бути важко збалансовано харчуватися, а таблетки може бути важко ковтати. Що ви можете зробити, якщо хочете забезпечити своє тіло достатньою кількістю кальцію, магнію ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Кальцій Магній 480 мл

Pure Encapsulations, Cal/Mag/D Liquid, Кальцій Магній, 480 мл

Опис

Вам може бути важко збалансовано харчуватися, а таблетки може бути важко ковтати. Що ви можете зробити, якщо хочете забезпечити своє тіло достатньою кількістю кальцію, магнію та вітаміну D для ефективного функціонування? «Cal/Mag/D Liquid містить ці поживні речовини у вигляді легкої у використанні рідкої добавки.

Рідина Cal/Mag/D підтримує здоров’я кісток і серцево-судинної системи. Як магній, так і кальцій створюють і підтримують кісткову тканину; це особливо важливо, коли ви старієте, оскільки кісткова маса може зменшуватися з віком і робити кістки слабшими, а тому їх легше ламати. Ця добавка містить кальцій і магній у співвідношенні 2: 1. Крім того, вітамін D3 додатково сприяє засвоєнню кальцію. Вітамін D також сприяє використанню фосфору, ще одного мінералу, що формує кістки. У той же час цей вітамін може зменшити кількість кальцію, що втрачається з сечею.

У той же час магній може підтримувати ваше серце та серцево-судинну систему, працюючи над підтримкою належного рівня електролітів у клітинах і плазмі. Разом з кальцієм він також може сприяти здоровому метаболізму ліпідів. Кальцій сам підтримує

Усі поживні речовини в цій добавці знаходяться в біодоступних формах для підтримки максимальної ефективності. Наприклад, вітамін D3 у кожній порції біологічно ідентичний тому, який організм виробляє природним шляхом під дією природного сонячного світла; Cal/Mag/ D Liquid дозволяє вам користуватися ним цілий рік, незалежно від вашого графіка. Він також має солодкий малиновий смак, що підвищує ймовірність того, що ви будете використовувати цю добавку на регулярній основі.

Приймайте дві чайні ложки щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні однієї пляшки Cal/Mag/D Liquid by вистачить приблизно на 48 днів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 чайні ложки (10 мл/0,33 рідкої унції) Порції в упаковці: 48 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 1‚000 МО / 250% кальцію (у вигляді цитрату кальцію) 350 мг / 35% магнію (Як цитрат магнію) 175 мг / 44% Інші інгредієнти: очищена вода, ксиліт, натуральний малиновий ароматизатор, лимонна кислота, ксантанова камедь, очищений екстракт стевії, сорбат калію. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 1 порцію на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням добре збовтати. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)