Douglas Laboratories, ThyroMend, Підтримка щитовидної, 120 капсул

Код: 32718
Фото товару Douglas Laboratories, ThyroMend, Підтримка щитовидної, 120 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, ThyroMend, Підтримка щитовидної, 120 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, ThyroMend, Підтримка щитовидної, 120 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, ThyroMend, Підтримка щитовидної, 120 капсул
3750 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Щитовидна залоза є однією з найбільших залоз, що виробляє гормони, і постійно потребує оптимального харчування для нормальної роботи. ThyroMend від Douglas Labs містить йодовмісні морські ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Підтримка щитовидної 120 капсул

Douglas Laboratories, ThyroMend, Підтримка щитовидної, 120 капсул

Опис

Щитовидна залоза є однією з найбільших залоз, що виробляє гормони, і постійно потребує оптимального харчування для нормальної роботи. ThyroMend від Douglas Labs містить йодовмісні морські водорості та трави, які можуть сприяти ідеальній роботі гормонів щитовидної залози.

Формула ThyroMend від Douglas Labs містить комплексну суміш морських водоростей, яка забезпечує висококонцентрований компонент йоду. Дефіцит йоду може перешкоджати правильній роботі щитовидної залози. Це також може призвести до збільшення щитовидної залози, збільшення ваги та втоми.

Щитовидна залоза також відповідає за вироблення тироксину, сполуки, яка контролює швидкість метаболічних процесів у вашому організмі. Разом зі здоровою дієтою формула ThyroMend від Douglas Labs потенційно може сприяти підтримці належної функції щитовидної залози.

Капсули ThyroMend від Douglas Labs повністю вегетаріанські, їх можна приймати від двох до чотирьох разів на день. Перш ніж приймати ThyroMend, будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм сертифікованим медичним працівником, щоб визначити найкращий розмір порції для вас.

PureFormulas з гордістю пропонує безкоштовну доставку всіх замовлень. Якщо ви розмістите замовлення до 17: 00 за стандартним східним часом, ми надішлемо його того ж дня! Допоможіть просувати потенційні покращення функції щитовидної залози та спробуйте ThyroMend від Douglas Labs сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Serving Size: 2 Vegetarian Capsules Servings Per Container: 60 Amount Per Serving / Iodine (from seaweed blend) 200mcg / 133% Proprietary Blend 1‚300mg / Seaweed Blend (Ascophyllum nodosum & Fucus vesiculosus‚ entire plant)‚ Standardized Guggulipid (Commiphora mukul ‚ камедь‚ 2,5% гуггулстеронів‚ Стандартизована бакопа (Bacopa monnieri‚ надземні частини‚ 20% бакозидів‚ Стандартизована ашваганда (Withania somnifera‚ корінь‚ 1,5% витанолідів і 1% алкалоїдів)‚ Стандартизований хміль (Humulus lupulus надземні частини). ‚ 5% альфа-гірка кислота)‚ Coleus forskohlii (корінь‚ стандартизований до 10% форсколіну)‚ Шавлія (шавлія лікарська‚ лист)‚ Стандартизований екстракт розмарину (Rosmarinus officinalis‚ надземні частини‚ 6% карнозової кислоти). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), дикальцій фосфат, рослинний стеарат, діоксид кремнію. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------- Розмір порції: 4 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Йод (із суміші морських водоростей) 400 мкг / 267% патентована суміш 2‚600 мг / Суміш морських водоростей (Ascophyllum nodosum & Fucus vesiculosus‚ вся рослина)‚ Стандартизований гуггуліпід (Commiphora mukul‚ смола гуггулстеронів‚ 2,5% гуггулстеронів)‚ Стандартизована бакопа (Bacopa monnieri‚ надземні частини‚ 20% ба косіди) ‚ Стандартизована ашваганда (Withania somnifera‚ корінь‚ 1,5% витанолідів і 1% алкалоїдів)‚ Стандартизований хміль (надземні частини Humulus lupulus‚ 5% альфа-гіркої кислоти)‚ Coleus forskohlii (корінь‚ стандартизований до 10% форсколіну)‚ Шавлія (Salvia officinalis) ‚ листя)‚ & стандартизований екстракт розмарину (Rosmarinus officinalis‚ надземні частини‚ 6% карнозової кислоти). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), дикальцій фосфат, рослинний стеарат, діоксид кремнію.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі можуть приймати по 2 капсули щодня з їжею протягом 1-2 тижнів або за вказівкою вашого медичного працівника. Потім дозу можна збільшити до 4 капсул щодня з їжею протягом 2-4 місяців або за вказівкою вашого медичного працівника. Через 2-4 місяці дозу можна знизити до 2 капсул щодня з їжею та продовжувати приймати цю дозу за потреби або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цієї добавки. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59˚-77˚F/15˚-25˚C) (відносна вологість 35-65%) Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка щитовидної (Thyroid Support)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення