Kirkman, Iron Liquid Natural Peach-Mango, Залізо, 237 мл

Код: 33332
Фото товару Kirkman, Iron Liquid Natural Peach-Mango, Залізо, 237 мл
Фото складу Kirkman, Iron Liquid Natural Peach-Mango, Залізо, 237 мл
Фото використання Kirkman, Iron Liquid Natural Peach-Mango, Залізо, 237 мл
Основне фото товара Kirkman, Iron Liquid Natural Peach-Mango, Залізо, 237 мл
1632 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Залізо - це мінерал, який потрібен кожній клітині вашого тіла. Основна робота цього мінералу полягає у створенні еритроцитів, які транспортують кисень до інших клітин. Через ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Залізо 237 мл

Kirkman, Iron Liquid Natural Peach-Mango, Залізо, 237 мл

Опис

Залізо - це мінерал, який потрібен кожній клітині вашого тіла. Основна робота цього мінералу полягає у створенні еритроцитів, які транспортують кисень до інших клітин. Через недостатню кількість еритроцитів інші клітини вашого тіла можуть голодувати через нестачу кисню. Окрім виробництва еритроцитів, залізо регулює температуру тіла, постачає кисень для належної роботи м’язів і мозку та підтримує ваш метаболізм. Ось чому Kirkman's Iron Liquid може бути чудовим страховим полісом.

Найкращим джерелом заліза є їжа; червоне м’ясо є одним із найкращих джерел. Цей мінерал настільки важливий, що ваше тіло зберігає до 15 відсотків споживаної вами кількості на випадок, якщо пізніше ваша дієта не витримає. Певні стани, такі як погане всмоктування заліза, внутрішня кровотеча та рясні менструальні періоди, можуть призвести до небезпечного зниження рівня заліза, і ви можете відчувати такі симптоми, як:

Інші дієтичні джерела заліза включають шпинат, соєві боби, печінку, бобові, лосось, цільні зерна, яйця, зелені листові овочі, птицю та тунець. Однак організм іноді важко засвоює залізо, особливо якщо воно надходить із фруктів, овочів та зернових. У результаті вам може знадобитися приймати добавки заліза, які легко засвоюються.

Iron Liquid від Kirkman розчиняється у воді, завдяки чому організм легше засвоює залізо. Єдиним активним інгредієнтом цієї рідкої добавки є холін цитрат заліза. Приймайте по одній чайній ложці на день, якщо інше не призначено лікарем. При необхідності дозу можна додавати в напої або їжу.

З 1949 року Kirkman є провідним виробником якісних добавок для людей з особливими дієтичними потребами та алергіків. Уся продукція проходить найвищий стандарт перевірки чистоти за програмою UltraTested. Kirkman прагне залишатися на передньому краї науки, створюючи свої продукти.

Офіційний сайт: http: //www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порцій в упаковці: 47 Кількість на порцію / Залізо (як залізо холін цитрат) 18 мг / 100% Інгредієнти: дистильована вода, гліцерин, натуральний персиковий ароматизатор манго, залізо холін цитрат, лимонна кислота, едітат натрію ‚ сорбат калію. Не містить: цукру, сої, пшениці, казеїну, глютену, молока, кукурудзи, яєць, дріжджів, желатину, штучних ароматизаторів або барвників, арахісу, горіхів, риби або молюсків.

Дозування

Одна чайна ложка в день або за вказівкою лікаря. Можна змішувати з їжею або напоями.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці та щільно закупорити. Випадкове передозування або продукти, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей до 6 років. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Примітка: продукти, що містять залізо, можуть викликати шлунково-кишковий дискомфорт. Якщо це сталося, прийміть після великого прийому їжі.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1582 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1649 грн
Доставлення