Resveratrol Ultra High Potency, Ресвератрол, 60 капсул

Код: 33453
Фото товару Resveratrol Ultra High Potency, Ресвератрол, 60 капсул
Фото складу Resveratrol Ultra High Potency, Ресвератрол, 60 капсул
Фото використання Resveratrol Ultra High Potency, Ресвератрол, 60 капсул
Основне фото товара Resveratrol Ultra High Potency, Ресвератрол, 60 капсул
2841 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Старіння це природна частина життя, яка змінює зовнішній вигляд і функціонування вашого тіла. Хоча ці зміни є природними для вашого тіла, ведення нездорового способу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Ресвератрол 60 капсул

Resveratrol Ultra High Potency, Ресвератрол, 60 капсул

Опис

Старіння – це природна частина життя, яка змінює зовнішній вигляд і функціонування вашого тіла. Хоча ці зміни є природними для вашого тіла, ведення нездорового способу життя може прискорити видимі ознаки старіння. Природні способи уповільнити цей процес включають здорову дієту з низьким вмістом насичених жирів, підтримку гідратації, хороший нічний сон і регулярні фізичні вправи. Однак, якщо ви схожі на мільйони інших американців, ці кроки може бути легше сказати, ніж зробити через зайнятий спосіб життя. Добавки можуть допомогти вам покращити своє здоров’я та регулювати режим сну.

Reservatol Ultra High Potency від Integrative Therapeutics може уповільнити процес старіння. Ця добавка містить 100-відсотково чистий, високоефективний ресвератрол, зміцнювальну сполуку, яка природно міститься в червоному вині та шкірці винограду. Дослідження показують, що активний інгредієнт, що міститься в цих м’яких гелях, може забезпечити такі переваги для здоров’я:

Резерватрол у Reservatrol Ultra High Potency витягується з кількох джерел: екстракт кореня споришу гігантського, природний антибіотик, який може контролювати збільшення ваги та сприяти оздоровленню серцево-судинної системи; екстракт кореневища‚ який сприяє здоровому кровообігу; і екстракт цільного французького винного винограду, який захищає м’язи та зменшує запалення.

Одна м’яка капсула Resveratrol Ultra High Potency містить кількість ресвератролу, еквівалентну 600 склянкам червоного вина — без урахування калорій і алкогольного сп’яніння! Приймаючи цей продукт, ви можете насолоджуватися перевагами цього антиоксиданту для здоров’я без потенційно шкідливих наслідків вживання великої кількості алкоголю. Одна пляшка Reservatrol Ultra High Potency містить запас на два місяці, якщо приймати рекомендовану дозу однієї капсули на день. Ця добавка є кукурудзяною, молочною, дріжджовою пшеницею та не містить глютену. Він також органічний і сертифікований кошерний.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Кількість на 1 м’яку капсулу Калорійність 5 Загальний жир 0,5 г Білок 1 г 2% Запатентована суміш довголіття 375 мг Екстракт кореня та кореневища гігантського споришу та екстракт цільного французького винного винограду, що містить: ресвератрол (як 100% транс-ресвератрол‚ найбільш біологічно активна форма ресвератролу) 175 мг Софори японської (Sophora japonica) 75 мг Екстракт бутонів квітів, стандартизований для вмісту 74% рутину (кверцетин рутинозид) Відсоток добових норм (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: ріпакова олія, желатин, рослинний гліцерин, бджолиний віск, вода, соняшниковий лецитин, томатний колір і масляний екстракт листя розмарину (антиоксидант). Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних ароматизаторів або штучних консервантів.

Дозування

Приймайте 1 м’яку капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ресвератрол (Resveratrol)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення