Genestra, Pediatri Vite Natural Cherry, Вітамін C, 250 мл

Код: 34092
Фото товару Genestra, Pediatri Vite Natural Cherry, Вітамін C, 250 мл
Фото складу Genestra, Pediatri Vite Natural Cherry, Вітамін C, 250 мл
Фото використання Genestra, Pediatri Vite Natural Cherry, Вітамін C, 250 мл
Основне фото товара Genestra, Pediatri Vite Natural Cherry, Вітамін C, 250 мл
2212 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Діти можуть бути вибагливими в їжі. На жаль, це може завадити їм отримувати вітаміни та мінерали, необхідні їх організму для росту та процвітання. Доброю новиною ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Вітамін C 250 мл

Genestra, Pediatri Vite Natural Cherry, Вітамін C, 250 мл

Опис

Діти можуть бути вибагливими в їжі. На жаль, це може завадити їм отримувати вітаміни та мінерали, необхідні їх організму для росту та процвітання. Доброю новиною є те, що Pediatri Vite від Seroyal може допомогти: це зручне джерело поживних речовин зі смаком вишні, яке сприяє формуванню тканин і загальному самопочуттю.

Кожна чайна ложка Pediatri Vite містить низку необхідних поживних речовин, включаючи вітамін B12 та інші члени комплексу вітамінів B, такі як фолієва кислота. Ця рідка мультивітамінна та мультимінеральна добавка також містить вітаміни A, C, D, та E, а також такі мінерали, як кальцій, магній, мідь і цинк. Деякі з цих поживних речовин важливі для розвитку кісток і виробництва енергії, а багато з них служать антиоксидантами, які можуть захистити клітини вашої дитини від вільних радикалів. У той же час йод допомагає правильному функціонуванню щитовидної залози.

У рекомендованому дозуванні кожна пляшка Pediatri Vite від Seroyal (натуральний вишневий смак) об’ємом 6,1 унції має вистачити приблизно від двох тижнів до одного місяця.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / для дітей 1-3 років / для дітей 4 років і старше Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 2 г / / Вітамін D3 (холекальциферол) 400 МО / 100% / 100% вітамін Е (d-альфа-токоферол) 11,2 МО / 112% / 37% вітамін К1 (у вигляді філохінону) 30 мкг / / 38% рибофлавін 0,8 мг / 100% / 47% ніацин (у вигляді ніацинаміду) 6 мг / 67% / 30% вітаміну B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 1 мг / 143% / 50% вітаміну B12 (у вигляді метилкобаламіну/гідроксокобаламіну) 8,5 мкг / 283% / 142% біотину 70 мкг / 47% / 23% пантотенової кислоти (у вигляді D-пантенолу) 2,5 мг / 50% / 25% кальцію (у вигляді лактату кальцію) 20 мг / 3% / 2% йоду (у вигляді йодиду калію) 45 мкг / 64% / 30% магнію (у вигляді лактату магнію) 12 мг / 6% / 3% цинку (у вигляді цитрату цинку). ) 5,5 мг / 69% / 37% міді (у вигляді глюконату міді (II)) 0,45 мг / 45% / 23% холіну (у вигляді холіну хлориду) 27,5 мг / / інозиту 1 мг / / відсоток добових норм (DV) засновані на дієті на 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, гліцерин, концентрований яблучний сік, натуральні ароматизатори (вишня, ванільний крем, малина), лимонна кислота, тиргліцериди середнього ланцюга, ксантанова камедь, сорбат калію, ребаудіозид А (екстракт листя стевії), екстракт листя розмарину, змішаний токоферол концентрат. Гарантовано не містить доданої пшениці, глютену, штучних барвників чи ароматизаторів або молочних продуктів.

Дозування

Добре струсіть перед кожним використанням. Підлітки (9-18 років): приймайте по одній чайній ложці два рази на день під час їжі, за кілька годин до або після прийому ліків чи інших добавок, або за рекомендацією лікаря. Діти (1-8 років): приймайте по одній чайній ложці щодня під час їжі, за кілька годин до або після прийому ліків чи інших добавок, або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте засоби для розрідження крові або будь-які ліки, або маєте будь-який стан здоров’я. Випадкове передозування рідких продуктів вітаміну D може призвести до серйозних побічних ефектів у немовлят. Цей продукт не призначений для немовлят. Рекомендована добова доза вітаміну D для немовлят становить 400 МО. Цей продукт містить 400 МО вітаміну D на порцію. Надійно запечатаний для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо пломба відсутня або зламана. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності