Protocol for Life Balance, ProtoSorb C 500, Вітамін C, 100 капсул

Код: 34213
Фото товару Protocol for Life Balance, ProtoSorb C 500, Вітамін C, 100 капсул
Фото складу Protocol for Life Balance, ProtoSorb C 500, Вітамін C, 100 капсул
Фото використання Protocol for Life Balance, ProtoSorb C 500, Вітамін C, 100 капсул
Основне фото товара Protocol for Life Balance, ProtoSorb C 500, Вітамін C, 100 капсул
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Підтримуйте синтез колагену у вашому тілі та видаляйте шкідливі вільні радикали за допомогою капсул ProtoSorb від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Вітамін C 100 капсул

Protocol for Life Balance, ProtoSorb C 500, Вітамін C, 100 капсул

Опис

Підтримуйте синтез колагену у вашому тілі та видаляйте шкідливі вільні радикали за допомогою капсул ProtoSorb від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, риби, яєць, пшениці та дріжджів.

Повідомляється, що вітамін С зміцнює імунну систему, сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та пригнічує ріст шкідливих клітин у вашому тілі. Це також може підтримувати здоровий спосіб життя серця, полегшувати захворювання суглобів і підтримувати здоров’я сполучних тканин.

Кальцій із забуференого аскорбату кальцію потенційно може зміцнити кістки та зуби, сприяти скороченню м’язів та підтримувати певні аспекти здоров’я серця. Наявність цитрусових біофлавоноїдів у цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance, як повідомляється, забезпечує антиоксидантний захист клітин вашого тіла та бореться з ознаками старіння. Вони також можуть боротися із запаленням, підтримувати здоровий спосіб життя серця та покращувати здоров’я шкіри та очей.

Антиоксидантні властивості альфа-ліпоєвої кислоти або АЛК допомагають знищувати шкідливі вільні радикали у вашому тілі та захищати від пов’язаних із цим захворювань. ALA потенційно може боротися із втомою, втратою пам’яті та серцевими захворюваннями.

Як повідомляється, порошок ацероли та плоди шипшини в капсулах ProtoSorb від Protocol for Life Balance забезпечують організм вітаміном С і сприяють загальному самопочуттю.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула, кількість на порцію / Вітамін С (з буферизованого аскорбату кальцію, посиленого треоновою кислотою) 500 мг / 833% кальцію (з буферизованого аскорбату кальцію) 60 мг / 6% транспорту C-PLUS 650 мг / (торгова марка суміші буферизованого треонової кислоти Аскорбат кальцію та альфа-ліпоєва кислота) Альфа-ліпоєва кислота 40 мг / Цитрусовий біофлавоноїдний комплекс 100 мг / Порошок ацероли (Malpighia punicifolia) (фрукти) 25 мг / Порошок плодів шипшини (Rosa Canina) (фрукти) 25 мг / Порошок рутину (софора японська) (Квіткова брунька) 25 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), порошок целюлози, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​стеарат магнію (рослинне джерело) і діоксид кремнію. Не виготовлено з пшениці, глютену, соєвого молока, молока. ‚ яйце‚ риба‚ молюски або інгредієнти деревних горіхів. Виготовлено на підприємстві GMP, де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени. Веганський / вегетаріанський.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі в день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви приймаєте будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, або маєте захворювання, перш ніж перевищувати рекомендовану дозу для цього продукту. Цей флакон містить нестаріючий поглинач кисню для забезпечення свіжості. Не їжте пакет. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці після відкриття. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення