Protocol for Life Balance, ProtoZymes, Ферменти, 90 таблеток

Код: 34214
Фото товару Protocol for Life Balance, ProtoZymes, Ферменти, 90 таблеток
Фото складу Protocol for Life Balance, ProtoZymes, Ферменти, 90 таблеток
Фото використання Protocol for Life Balance, ProtoZymes, Ферменти, 90 таблеток
Основне фото товара Protocol for Life Balance, ProtoZymes, Ферменти, 90 таблеток
1363 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
ProtoZymes Chewables від Protocol for Life Balance може бути комплексною добавкою, яка допоможе подбати про здоровя вашого травлення. Ця формула є сумішшю різних травних ферментів, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Ферменти 90 таблеток

Protocol for Life Balance, ProtoZymes, Ферменти, 90 таблеток

Опис

ProtoZymes Chewables від Protocol for Life Balance може бути комплексною добавкою, яка допоможе подбати про здоров’я вашого травлення. Ця формула є сумішшю різних травних ферментів, які працюють у тандемі, щоб розщепити їжу для належного засвоєння та травлення. Ферменти — це активні білки, необхідні для багатьох функцій організму. Кожна клітина нашого тіла залежить від ферментів.

Сучасні харчові звички можуть не відповідати належним потребам у харчуванні. Не вся їжа, яку ми їмо, може належним чином перетравлюватися та використовуватися вашим тілом як енергія, і це може спричинити серйозні проблеми з харчуванням. Суміш ферментів від Protocol for Life Balance дійсно може допомогти вам і вашим дітям ефективно перетравлювати різні продукти, такі як білки, жири та вуглеводи. Це гарантує, що ваш організм краще засвоює ці поживні речовини. Дослідження показали, що шлункові кислоти не руйнують ці ферменти, і вони можуть бути ефективними в будь-якому діапазоні рН у травній системі.

Хоча протеаза може допомогти нашому організму перетравлювати різні білки, амілаза допомагає розщеплювати крохмаль. Ліпаза сприяє розщепленню жирів для кращого травлення. Підвищте біодоступність поживних речовин за допомогою ProtoZymes Chewables від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 жувальні продукти Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Загальний вміст вуглеводів 1 г / Загальний вміст цукру Включає вегетаріанські ферменти BioCore 144 мг / Амілаза (з Aspergillus oryzae) 3‚500 DU / Протеаза (з Aspergillus oryzae) 21‚000 HUT / Лактаза (з Aspergillus oryzae) 4 « глюкоамілаза (від Aspergillus oryzae) 1000 Alu / Protease (від Aspaergillus niger) 50 SAPU / Invertase (від Saccharomyces Cerevisiae) 400 Su / Lipase (від Randaba Rugosa (з RandaDa rugosaa Rugosaaaaa) ‚ Aspergillus niger і Rhizopus oryzae) 500 FIP / Діастаза (з Aspergillus oryzae) 1‚500 DP / Протеаза (з Aspergillus oryzae) 2 AP / Відсоток добових значень базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: фруктоза, натуральні ароматизатори, рисовий мальтодекстрин, лимонна кислота, стеарат магнію (рослинне джерело) і буряковий порошок. Вегетаріанський/веганський. Виготовляється з інгредієнтів із пшениці, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Дорослі: розжовувати 2 таблетки під час або перед кожним прийомом їжі. Діти (віком від 4 років): розжовувати 1 таблетку під час або перед кожним прийомом їжі. Або використовуйте за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Тримайте кришку щільно закритою. Немає відомих лікарських взаємодій. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Застереження щодо алергенів: виготовлено з інгредієнтів із пшениці, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення