Glucosamine & Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 таблеток

Код: 34215
Фото товару Glucosamine & Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 таблето
Фото складу Glucosamine & Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 таблето
Фото використання Glucosamine & Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 таблето
Основне фото товара Glucosamine & Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 таблето
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Підтримуйте здоровя суглобів і сприяйте легкій рухливості за допомогою таблеток з підвищеною дією глюкозаміну та хондроїтину від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Глюкозамін Хондроітин 120 таблеток

Glucosamine & Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 таблеток

Опис

Підтримуйте здоров’я суглобів і сприяйте легкій рухливості за допомогою таблеток з підвищеною дією глюкозаміну та хондроїтину від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, яєць, риби, кукурудзи, молока, солі, цукру, крохмалю, пшениці, горіхів і консервантів.

Глюкозамін сульфат, природна хімічна сполука, що міститься у вашому тілі, як повідомляється, зменшує тертя суглобів, біль, запалення та скутість. Він також може створювати сухожилля, хрящі, зв’язки та густу рідину навколо суглобів, щоб запобігти супутнім захворюванням. Дослідження показують, що глюкозамін сульфат також зменшує біль у колінах, руйнування хряща та ризик спортивних травм.

Наявність хондроїтину сульфату в цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance, як повідомляється, зменшує біль у суглобах, негнучкість, слабкість кісток та руйнування хряща. Це також може полегшити біль у м’язах, полегшити захворювання шкіри та підтримати певні аспекти здоров’я серця.

Хлорид калію та натрію в таблетках з додатковою дією глюкозаміну та хондроїтину від Protocol for Life Balance можуть потенційно підтримувати міцність кісток і м’язів, полегшувати захворювання серця та підтримувати здорову функцію нервової системи.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 2 г / натрію 110 мг / 5% глюкозаміну сульфату (з комплексу сульфату глюкозаміну калію) 1,5 г (1‚500 мг) / хондроїтину сульфату натрію (з бичачого хряща). ) 1,2 г (1‚200 мг) / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​стеарат магнію (рослинне джерело), ​​діоксид кремнію та вегетаріанське покриття. Містить молюсків (крабів, креветок, омарів, раків). Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 таблетки на день або за вказівкою лікаря. Візьміть з 8 унцій. води чи іншого напою.

Запобіжні заходи

Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Застереження щодо алергенів: особам із відомою алергією на молюсків не слід використовувати цей продукт. Містить молюсків (крабів, креветок, омарів, раків). Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глюкозамін Хондроітин (Glucosamine Chondroitin)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення