Vital Nutrients, Herbal Biotic, Трави, 60 капсул

Код: 34474
Фото товару Vital Nutrients, Herbal Biotic, Трави, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Herbal Biotic, Трави, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Herbal Biotic, Трави, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Herbal Biotic, Трави, 60 капсул
1573 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Підтримка здорової імунної системи, ймовірно, більше повязана з вашим загальним здоровям, ніж ви можете собі уявити. Ціла система, спрямована на пошук, знаходження та усунення загроз, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Трави 60 капсул

Vital Nutrients, Herbal Biotic, Трави, 60 капсул

Опис

Підтримка здорової імунної системи, ймовірно, більше пов’язана з вашим загальним здоров’ям, ніж ви можете собі уявити. Ціла система, спрямована на пошук, знаходження та усунення загроз, які можуть загрожувати вашому тілу та навантажувати його. Іноді, однак, щось прослизає, з чим ваша імунна система не здатна впоратися. А іноді ваша імунна система природним чином ослаблена факторами, які або повністю вийшли з-під вашого контролю, або викликані вибором, який, можливо, було б краще зробити.

Підтримати здоровішу імунну функцію можна досить легко, якщо ви підійдете до цього правильно. Прийом дієтичних добавок, таких як Herbal Biotic 60 капсул від Vital Nutrients, може забезпечити широкий спектр вітамінів і рослинних екстрактів, щоб ваша імунна система працювала ефективніше.

Суміш біофлавоноїдів і трав Herbal Biotic забезпечує щедрий запас потенційних антиоксидантних переваг, які працюють на підтримку природної захисної системи організму та забезпечують синергетичну формулу для боротьби з вільними радикалами.

Поживними речовинами, що входять до Herbal Biotic, є екстракт кореня Coptis chinensis , екстракт плодів Forsythia suspensa , екстракт квітів Lonicera japonica , екстракт цибулини часнику, порошок камеді мирри, екстракт трави ехінацеї пурпурової та комплекс цитрусових біофлавоноїдів 60%. Herbal Biotic також містить порції вітаміну А (у вигляді ацетату вітаміну А), вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) і цинку (у вигляді цитрату цинку).

Herbal Biotic не містить сполучних речовин, покриттів, штучних ароматизаторів, штучних барвників або консервантів. Компанія Vital Nutrients вжила всіх необхідних заходів, щоб гарантувати, що ви отримаєте продукт, який є безпечним і придатним для використання людьми з чутливістю. PureFormulas також надає безкоштовну доставку для цієї добавки.

Кожна пляшка з 6 капсул Herbal Biotic від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 2-3 капсули, які приймають 3-4 рази на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 овочеві капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін А (у вигляді ацетату вітаміну А) 10‚000 МО / 200% Вітамін С (аскорбінова кислота) 350 мг / 583% Цинк (у вигляді цитрату цинку) 10 мг / 66% Berberine HCL 80 мг / Екстракт плодів форзиції 100 мг / Екстракт квітів лоніцери японської 150 мг / Екстракт цибулини часнику 100 мг / Порошок смолки 125 мг / Екстракт трави ехінацеї пурпурової 250 мг / Комплекс біофлавоноїдів цитрусових 150 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, силікат магнію, діоксид кремнію, аскорбілпальмітат, лейцин і целюлоза. Виключає покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

По 2 капсули 3-4 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення