Vital Nutrients, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 220 капсул

Код: 34623
Фото товару Vital Nutrients, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 220 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 220 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 220 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 220 капсул
2110 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Імунна система вашого організму має важливе значення для загального здоровя. Це допомагає вам, коли ви захворіли або зіткнулися з хвороботворними мікроорганізмами у вашому оточенні. Це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Вітамін C 220 капсул

Vital Nutrients, Vitamin C 1000 mg, Вітамін C, 220 капсул

Опис

Імунна система вашого організму має важливе значення для загального здоров’я. Це допомагає вам, коли ви захворіли або зіткнулися з хвороботворними мікроорганізмами у вашому оточенні. Це також допомагає вашому тілу зміцнювати та відновлювати м’язову тканину‚ а також бореться з токсинами. Коли ваша імунна система не працює оптимально, ви виснажуєтеся, легко хворієте, і вам важко відновлюватися після стресу; насправді стрес може знизити ваш імунітет. Незалежно від того, фізичний, навколишній або зумовлений стрес, він впливає на вашу імунну систему та може значно загрожувати вашому здоров’ю.

Щоб підтримувати вашу імунну систему в хорошій формі, вашому організму потрібні різні поживні речовини. Одним з найважливіших є вітамін С, який забезпечує потужне підвищення імунітету. Ця важлива поживна речовина бореться зі стресом, зміцнюючи ваше тіло зсередини, сприяючи швидшому одужанню. Вітамін С діє як антиоксидант, який бореться з пошкодженням клітин, потенційно спричиненим небезпечними частинками, які називаються вільними радикалами. Він також працює для відновлення та зміцнення м’яких тканин і підтримує здоровий рівень крові та еритроцитів.

Дієтичні джерела вітаміну С включають фрукти та листові овочі, такі як шпинат. Для додаткового споживання може допомогти така добавка, як Вітамін С від Vital Nutrients 1000 мг. Ці овочеві капсули надають вашому організму необхідну допомогу для підтримки імунної системи, яка може захистити вас від токсинів і дозволить вашим ранам швидше заживати. Оскільки ця добавка також захищає вас від вільних радикалів, вона може запобігти видимим ознакам старіння. Єдиним активним інгредієнтом у цій зручній добавці є 1‚000 мг вітаміну С‚ що зменшує ймовірність взаємодії з іншими продуктами.

Кожна пляшка вітаміну С 1000 мг від Vital Nutrients містить 220 капсул, яких вистачить від одного до двох з половиною місяців залежно від вашої дози. Приймайте одну-дві капсули три-чотири рази на день, якщо інше не призначено лікарем.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 220 Кількість на порцію / Вітамін С (аскорбінова кислота) 1000 мг / 1666% Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози та аскорбілпальмітат. Не містить покриттів, сполучних речовин, дріжджів, пшениці, глютену, молока/молочних продуктів, кукурудзяного білка, соєвого білка, яєць, цукру, гідрогенізованої олії, штучних барвників, штучних ароматизаторів або консервантів. Незалежно перевірено на автентичність, ефективність, залишки розчинника, стабільність і кількість бактерій, дріжджів і цвілі. цГМФ.

Дозування

1-2 капсули 3-4 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення