Progressive Labs, Milk Thistle Complex, Розторопша, 60 капсул

Код: 34768
Фото товару Progressive Labs, Milk Thistle Complex, Розторопша, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, Milk Thistle Complex, Розторопша, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, Milk Thistle Complex, Розторопша, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Milk Thistle Complex, Розторопша, 60 капсул
1686 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Комплекс Milk Thistle від Progressive Labs містить комбінацію інгредієнтів, які потенційно можуть допомогти підтримати здоровя печінки. РозторопшаЦя рослина культивувалася протягом століть для кулінарних і лікувальних цілей ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Розторопша 60 капсул

Progressive Labs, Milk Thistle Complex, Розторопша, 60 капсул

Опис

Комплекс Milk Thistle від Progressive Labs містить комбінацію інгредієнтів, які потенційно можуть допомогти підтримати здоров’я печінки.

Розторопша

Ця рослина культивувалася протягом століть для кулінарних і лікувальних цілей; спочатку ця рослина була розташована в деяких частинах Європи та Азії; але зараз він широко поширений по всьому світу. Вважається, що насіння розторопші має численні можливі переваги для здоров’я, такі як підвищення апетиту, лікування печії та багато іншого. Але найважливішою властивістю цієї рослини для Milk Thistle Complex є її можлива здатність підтримувати здорову функцію печінки. Екстракт розторопші містить щось під назвою силібінін (також іноді називають силібін). Це хімічна речовина, відома як гепатопротектор, речовина, яка захищає мембрани клітин печінки.

N-ацетил L-цистеїн

Цей інгредієнт Milk Thistle Complex походить від L-цистеїну, амінокислоти. N-ацетил-L-цистеїн (NAC) найбільше використовується для підтримки здорової печінки.

Куркумін

Хімічна речовина, що міститься в куркумі, головний компонент каррі. На додаток до можливої ​​допомоги при печії, втраті апетиту та багато іншого, куркумін у комплексі розторопші може потенційно допомогти зменшити певні запалення, а також, можливо, допомогти вашій печінці та жовчному міхуру.

Супероксиддисмутаза

Також скорочено відома як SOD, ця речовина є ферментом, природними хімічними речовинами нашого тіла, які допомагають прискорити певні метаболічні процеси в нашому організмі. Цілком можливо, що СОД у комплексі розторопші може допомогти нашому організму розщепити молекули кисню в наших клітинах, які можуть бути шкідливими, що потім може допомогти захистити нас від пошкодження тканин.

Порошок листя буряка

Корінь цієї рослини, як правило, використовується в кулінарії, деякі вважають, що корінь цієї рослини, можливо, допомагає нашому організму боротися з жировими відкладеннями в печінці.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 овочева капсула на порцію / Екстракт розторопші (трава) 375 мг / Силімарин з екстракту розторопші 300 мг / N-ацетил-L-цистеїн 50 мг / Екстракт куркуми, 95% куркумін (корінь) 25 мг / Артишок Екстракт‚ 5% Цинарин (листя) 25 мг / Супероксиддисмутаза (SOD) 5 мг / Порошок листя буряка 5 мг / Бор (як протеїнат бору) 250 мкг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (рослинні капсули), рисове борошно, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймайте по одній капсулі один або два рази на день або частіше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)