Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 250 капсул

Код: 34863
Фото товару Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 250 капсул
Фото складу Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 250 капсул
Фото використання Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 250 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 250 капсул
4185 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Підтримуйте здоровя свого травлення за допомогою добавок Digestin від Progressive Labs, що містять травні ферменти, які, можливо, сприяють розщепленню їжі та засвоєнню поживних речовин. До ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Ферменти 250 капсул

Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 250 капсул

Опис

Підтримуйте здоров’я свого травлення за допомогою добавок Digestin від Progressive Labs, що містять травні ферменти, які, можливо, сприяють розщепленню їжі та засвоєнню поживних речовин. До складу цього травного ферменту входять:

Панкреліпаза

Ця речовина є комбінацією ліпази, протеази та амілази. Ці хімічні речовини є травними ферментами, створеними підшлунковою залозою нашого організму для виконання іншої функції в процесі травлення. Ферменти амілази відповідають за перетворення крохмалю в цукор. Вони знаходяться в слині нашого рота; вони вважаються першим етапом травлення. Ферменти протеази можуть виконувати прості функції організму, такі як розщеплення їжі на білки, і виконувати більш складні завдання. Фермент ліпаза знаходиться в нашому травному тракті і розщеплює молекули жиру. Він також відповідає за транспортування та переробку ліпідів у нашому тілі.

Папаїн

Папаїн, одержуваний із плодів дерева папайї, містить ферменти і, можливо, використовується для лікування різних типів запалень і діє як допомога травленню, розщеплюючи білки.

Пепсин

Один із трьох основних травних ферментів, пепсин, відповідає (разом з хімотрипсином і трипсином) за перетравлення білків і розщеплення їх структур на основні інгредієнти (амінокислоти, пептиди тощо). Ці будівельні блоки білка виконують різні функції, пов’язані зі здоров’ям нашого тіла.

Целюлаза

Ця група ферментів здатна розщеплювати целюлозу, яка може накопичуватися в травному тракті. Ці целюлозні накопичення називаються фітобезоарами.

бетаїну гідрохлорид

Ця хімічна речовина, також відома як бетаїн HCI, часто рекламується як засіб, що сприяє травленню, оскільки вона, ймовірно, може підтримувати низький рівень кислотності шлунка, що може покращити розщеплення їжі.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Бетаїну гідрохлорид (HCI) 165 мг / Панкреліпаза 100 мг / Ліпаза не менше 2‚400 USP Протеаза не менше 10‚000 USP Амілаза не менше 10‚000 USP Папаїн (протеолітична активність 6‚ 000 одиниць USP/мг) 100 мг / Пепсин 1: 11‚000 30 мг / Речовина дванадцятипалої кишки, свиняча речовина 5 мг / Речовина шлунка, свиняча речовина 5 мг / Целюлаза 75‚000 CU/г 2 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин капсула‚ рослинне мастило‚ целюлоза.

Дозування

Приймайте одну капсулу під час кожного прийому їжі або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)