Calcium Lactate 115 mg, Кальцій Лактат, 100 капсул

Код: 34866
Фото товару Calcium Lactate 115 mg, Кальцій Лактат, 100 капсул
Фото складу Calcium Lactate 115 mg, Кальцій Лактат, 100 капсул
Фото використання Calcium Lactate 115 mg, Кальцій Лактат, 100 капсул
Основне фото товара Calcium Lactate 115 mg, Кальцій Лактат, 100 капсул
1363 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Добавки кальцію є необхідністю, якщо ви погано харчуєтеся або маєте стан здоровя, який перешкоджає вам отримати необхідний вам кальцій. Що кальцій робить для нашого організму? ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Кальцій Лактат 100 капсул

Calcium Lactate 115 mg, Кальцій Лактат, 100 капсул

Опис

Добавки кальцію є необхідністю, якщо ви погано харчуєтеся або маєте стан здоров’я, який перешкоджає вам отримати необхідний вам кальцій. Що кальцій робить для нашого організму? Чесно кажучи, це робить багато. Фактично, підтримка здорового рівня кальцію також іноді збігається з нормальним функціонуванням нервів, м’язів, клітин і, найвідоміше, кісток.

З точки зору здорової нервової функції, кальцій (або добавки кальцію) допомагає в процесі нервових імпульсів, коли нерви передають інформацію один одному. Що стосується м’язів, кальцій відіграє невід’ємну роль у скороченні м’язів, впливаючи на міофіламенти, білкові структури, з яких складається м’яз. Після того, як головний мозок бере участь, ці міофіламенти наповнюються кальцієм, змінюючи свою форму, через що вони скорочуються (або, іншими словами, скорочуються).

Нормальний рівень кальцію зазвичай свідчить про здорові кістки. Процес не лише захисту та зміцнення наявної кістки, але й побудови нової кістки залежить від кальцію. Неорганічна (зовнішня) і органічна (внутрішня) структури кістки частково складаються з основних мінералів. Таким чином, наші кістки виконують функцію сховища кальцію для нашого тіла. Ось чому підтримувати здоровий рівень кальцію за допомогою дієти або кальцієвих добавок є невід’ємною частиною, адже якщо в нашій крові недостатньо кальцію для підтримки нормального функціонування, наш організм викрадає кальцій з наших кісток. Згодом це послаблює кістки та підвищує ризик розвитку остеопорозу з віком.

Проте кальцієві добавки Progressive Labs, кальцію лактат, призначені для запобігання дефіциту кальцію, допомагаючи вам підтримувати здоровий рівень кальцію. Ці добавки кальцію є лактатом кальцію, формою мінералу, який може засвоюватися нашим організмом при багатьох рівнях pH, що означає, що його не потрібно приймати з їжею.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: кальцій (у вигляді лактату кальцію) 115 мг. Інші інгредієнти: стеарат магнію, желатин.

Дозування

Одна капсула на день‚ або більше‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Лактат (Calcium Lactate)