Progressive Labs, Coryza Forte, Підтримка імунітету, 250 капсул

Код: 34868
Фото товару Progressive Labs, Coryza Forte, Підтримка імунітету, 250 капсул
Фото складу Progressive Labs, Coryza Forte, Підтримка імунітету, 250 капсул
Фото використання Progressive Labs, Coryza Forte, Підтримка імунітету, 250 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Coryza Forte, Підтримка імунітету, 250 капсул
3406 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Підтримуйте свою імунну систему за допомогою добавок для імунної системи Coryza Forte, які містять вітаміни, мінерали та рослинні компоненти, щоб, можливо, допомогти та покращити ваше ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка імунітету 250 капсул

Progressive Labs, Coryza Forte, Підтримка імунітету, 250 капсул

Опис

Підтримуйте свою імунну систему за допомогою добавок для імунної системи Coryza Forte, які містять вітаміни, мінерали та рослинні компоненти, щоб, можливо, допомогти та покращити ваше імунне здоров’я.

Вітамін А

Цей важливий вітамін відіграє роль у кількох функціях організму, таких як лікування дефіциту вітаміну А, можливе регулювання менструальних симптомів, покращення зору та певні шлунково-кишкові захворювання. Але Progressive Labs розробили Coryza Forte з добавками вітаміну А, оскільки він, можливо, може підтримувати здорову імунну систему. Недавнє дослідження показало, що вітамін А впливає на про- та протизапальну імунну відповідь у шлунково-кишковому тракті.

Корінь ехінацеї вузьколистої

Ця ботаніка роками використовувалася для можливого лікування певних вірусів і зміцнення імунної функції. Проведені дослідження показують, що корінь ехінацеї вузьколистої може взаємодіяти та впливати на певні хімічні речовини, які зменшують запалення, що потім зменшить тяжкість деяких симптомів застуди та грипу.

Цинк

Будучи незамінним мінералом, цинк підтримує багато пов’язаних із здоров’ям функцій нашого організму. Але найважливішим для добавки Progressive Labs для імунної системи є можлива здатність цинку зміцнювати імунітет‚ полегшувати симптоми застуди. Цинк також був причетний до допомоги організму в загоєнні ран.

Кальцій

Останні дослідження показали, що кальцій відповідає за першу реакцію нашої імунної системи на відновлення тканин. Дослідження показують, що після пошкодження тканини кальцій швидко спалахує на місці, активуючи фермент, який утворює перекис водню. Ця хімічна речовина приваблює перші білі кров’яні тільця, які реагують на це місце. Ця початкова хвиля лейкоцитів відповідає за знищення будь-яких патогенів, які могли проникнути в організм через пошкоджену тканину.

Добавка для імунної системи Progressive Labs також містить вітамін С, патотенову кислоту та запатентовану суміш, сформульовану для підтримки здоров’я імунітету.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Вітамін А 4‚000 МО‚ Вітамін С 300 мг‚ Вітамін B-6 15 мг‚ Пантотенова кислота 25 мг‚ Кальцій у вигляді карбонату 40 мг‚ Цинк у вигляді піколінату 5 мг‚ Ехінацея (корінь вузьколистої) 50 мг‚ Запатентована суміш: цитрусових біофлавоноїдів 5х комплекс 150 мг (гесперидин нерозведений, нарингін нерозведений, рутин нерозведений). Інші інгредієнти: бджолиний пилок, бичача трахея, бичачий тимус, бичачий наднирник, бичача лімфа, селезінка, РНК, плоди шипшини, целюлоза, сироватка, магнію стеарат і желатин.

Дозування

Одна-три капсули на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)