Progressive Labs, Amino Blend 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул

Код: 34875
Фото товару Progressive Labs, Amino Blend 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, Amino Blend 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, Amino Blend 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Amino Blend 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
1901 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Незалежно від того, чи є ви людиною, яка піклується про своє здоровя, хтось, хто хоче почати покращувати своє здоровя, чи серйозним спортсменом, якому потрібні амінокислотні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Амінокислоти 90 капсул

Progressive Labs, Amino Blend 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул

Опис

Незалежно від того, чи є ви людиною, яка піклується про своє здоров’я, хтось, хто хоче почати покращувати своє здоров’я, чи серйозним спортсменом, якому потрібні амінокислотні добавки, Amino Blend від Progressive Labs розроблено для задоволення багатьох потреб в амінокислотах.

Амінокислоти - це органічні сполуки, які входять до складу білків. Після того, як ми ковтаємо та перетравлюємо ці білки, амінокислоти залишаються в процесі. Таким чином наші тіла отримують те, що зазвичай називають незамінними амінокислотами, амінокислотами, які наше тіло не виробляє природним шляхом і, як такі, повинні надходити з їжею або, можливо, з добавками амінокислот. Амінокислоти, які наш організм виробляє природним шляхом самостійно, називають незамінними амінокислотами.

Існує дев’ять незамінних амінокислот, і Amino Blend від Progressive Labs складається з восьми з них: гістидину, ізолейцину, лейцину, лізину, метіоніну, фенілаланіну, треоніну та валіну.

L-гістидин

Попередник гістаміну (нейромедіатора, який регулює сон і алергічні реакції)‚ цілком можливо, що гістамін може лікувати ревматоїдний артрит‚ і покращити сприйнятливість до певних уражень і стресу.

L-треонін

Дослідження показують, що треонін може лікувати певні розлади нервової системи. Коли він проходить процес, треонін перетворюється на гліцин, який впливає на мозок, зменшуючи сприйнятливість людини до спастичності (спазмів).

L-ізолейцин, L-лейцин, L-валін і L-глутамін

Деякі дослідження показали, що комбінація L-ізолейцину, L-лейцину, L-валіну та L-глутаміну може зменшити ступінь розпаду м’язів у людини, а також покращити загальні спортивні результати. Ось чому ці амінокислоти (або BCAA - амінокислоти з розгалуженим ланцюгом) часто віддають перевагу спортсменам.

Амінокислотні добавки Progressive Labs також містять незамінні амінокислоти, такі як L-цистин, L-аланін, L-орнітин, а також багато інших, які також сприяють широкому спектру здорових функцій організму.

Progressive Labs є сімейним виробником і розповсюджувачем харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Три по 750 мг. капсули містять: L-аланін 147 мг. L-лізин 203 мг. L-аргінін 138 мг. L-метіонін 55 мг. L-цистеїн 23 мг. L-орнітин 23 мг. L-цистин 26 мг. L-пролін 77 мг. L-глутамін 28 мг. L-серин 95 мг. Гліцин 95 мг. L-треонін 91 мг. L-гістидин 73 мг. L-тирозин 77 мг. L-ізолейцин 71 мг. L-валін 120 мг. L-лейцин 203 мг. Таурин 48 мг. L-аспарагінова кислота 206 мг. L-фенілаланін 102 мг. L-глутамінова кислота 349 мг. Інші інгредієнти: стеарат магнію, рисове борошно, желатин.

Дозування

Одна-три капсули на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)