Progressive Labs, Magnezyme, Магній, 200 капсул

Код: 34892
Фото товару Progressive Labs, Magnezyme, Магній, 200 капсул
Фото складу Progressive Labs, Magnezyme, Магній, 200 капсул
Фото використання Progressive Labs, Magnezyme, Магній, 200 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Magnezyme, Магній, 200 капсул
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Магній є одним із найважливіших мінералів у вашому тілі а також одним із найбільш поширених. Більше половини вмісту магнію в організмі зберігається в кістках, а ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Магній 200 капсул

Progressive Labs, Magnezyme, Магній, 200 капсул

Опис

Магній є одним із найважливіших мінералів у вашому тілі‚ а також одним із найбільш поширених. Більше половини вмісту магнію в організмі зберігається в кістках, а інша половина розподіляється між різними тканинами та органами, а також у кровотоці. Магній природним чином міститься в таких продуктах, як очищене зерно, бобові та зелені листові овочі. Однак не завжди можна отримати потрібну кількість лише за допомогою дієти, особливо якщо ви постійно в дорозі.

Чому прийом магнієвих добавок, таких як Magnezyme від Progressive Labs, є хорошим варіантом? Магній відповідає за:

Дефіцит магнію може призвести до аномального серцевого ритму (надто швидке або надто повільне серцебиття), серцевих спазмів, гіпокальціємії (низький рівень кальцію в крові) та гіпокаліємії (низький рівень калію в крові). Щоб уникнути цих ускладнень, Магнезим слід приймати в поєднанні зі здоровою дієтою. Кожна капсула Magnazyme містить поєднання горохового порошку, пшоняного борошна та сочевичного борошна; усі вони мають користь для здоров’я‚ і всі добре поєднуються з магнієм.

Інгредієнти цієї таблетки сприяють:

Щоб отримати максимальну користь від цієї добавки, приймайте або одну капсулу на день, або дотримуйтесь дозу, рекомендовану вашим лікарем. Однієї пляшки Magnezyme 400 мг на 100 капсул вам вистачить приблизно на три з половиною місяці.

Протягом останніх трьох десятиліть прогресивні лабораторії наполегливо працювали над виготовленням найкращих добавок для запобігання та лікування певних захворювань. Ця сімейна лабораторія почала виробляти свої перші харчові добавки в 1972 році і з тих пір отримала рекомендації від багатьох лікарів і розширила свою продукцію, щоб охопити понад 25 000 клієнтів. Ця лабораторія зареєстрована в FDA, і всі 250 продуктів створюються власними силами.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Кількість на порцію / Магній (як аспартат магнію, оксид магнію) 400 мг / 100% гороховий порошок 100 мг / Просяне борошно 50 мг / Порошок сочевиці 50 мг / Натрій, мідь, хлорофіл 1 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула)‚ рослинний лубрикант. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP. (Належна виробнича практика). Сертифікована відповідність GMP

Дозування

Дві капсули на день‚ або більше‚ за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не можна використовувати вагітним і годуючим жінкам. Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)