Priority One, Fem Bal, Мультивітаміни для жінок, 90 капсул

Код: 34981
Фото товару Priority One, Fem Bal, Мультивітаміни для жінок, 90 капсул
Фото складу Priority One, Fem Bal, Мультивітаміни для жінок, 90 капсул
Фото використання Priority One, Fem Bal, Мультивітаміни для жінок, 90 капсул
Основне фото товара Priority One, Fem Bal, Мультивітаміни для жінок, 90 капсул
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Fem Bal від Priority One це добавка, яка була розроблена з думкою про жінок. First Fem Bal містить вітаміни та мінерали, такі як вітамін B6, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Мультивітаміни для жінок 90 капсул

Priority One, Fem Bal, Мультивітаміни для жінок, 90 капсул

Опис

Fem Bal від Priority One — це добавка, яка була розроблена з думкою про жінок.

First‚ Fem Bal містить вітаміни та мінерали, такі як вітамін B6, вітамін E‚ і хром‚ які можуть допомогти усунути деякі ознаки ПМС (передменструального синдрому). Наприклад, вітамін B6 потенційно може працювати для полегшення незначного здуття живота, дратівливості або тривоги.

Крім того, у кожній порції Fem Bal міститься корінь клопога та ягоди цнотливого дерева, а також інші трави, які можуть полегшити певні симптоми, пов’язані з менопаузою. Примітно, що багато з цих трав’яних екстрактів можуть відігравати роль у стримуванні припливів.

Нарешті, ця добавка Priority One містить концентрати яєчників, надниркових залоз і гіпофіза, оскільки прихильники залозистої терапії вважають, що тканини деяких залоз тварин потенційно можуть стимулювати діяльність подібних залоз у людей. Зокрема, яєчники відповідають за вироблення жіночих репродуктивних гормонів, таких як естроген і прогестерон.

При рекомендованому розмірі однієї капсули три рази на день кожної пляшки Fem Bal від Priority One із 90 капсул вистачить приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: три (3) капсули. Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Вітамін А (100% у вигляді бета-каротину) 5‚100 МО / 102% вітаміну B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду, піридоксаль-5-фосфату) 39 мг / 1 ‚950% магнію (у вигляді рисового хелату/цирату/оксиду) 150 мг / 38% хрому (у вигляді полінікотинату хрому) (ChromeMate) 120 мкг / 100% кори кори (кора) (Viburnum Opulus) 51 мг / пальмовий лист малини (фрукти) (екстракт 10: 1) (Rubus Spp.) 51 мг / Валеріана (корінь) (Valeriana Officinalis) (0,8% валеріанової кислоти) 24 мг / Пасифлора (лист) (Passiflora Incernata) 51 мг / Dong Quai (корінь) (Angelica Sinensis) 51 мг / Чорний кигольник (Корінь) (Cimicifuga racemosa) 51 мг / Простолисте цнотливе дерево (фрукти) (Екстракт 4: 1) (Вітекс трилистий) 75 мг / Огуречник (насіння) (10% гамма-ліноленова кислота) 45 мг / Концентрат яєчників 30 мг / Концентрат надниркових залоз 51 мг / Концентрат гіпофіза 9 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий хелат, мальтодекстрин без глютену, кремній, капсула (желатин, очищена вода). Не містить консервантів. Без Бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікований GMP.

Дозування

Приймайте три (3) капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Містить клопогона. Не приймайте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Цей продукт містить природні гормони надниркових залоз. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для жінок (Women's Multivitamins)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
(5)
3889 грн
Доставлення