Healthy Origins, Pycnogenol 30 mg, Пікногенол, 60 капсул

Код: 35035
Фото товару Healthy Origins, Pycnogenol 30 mg, Пікногенол, 60 капсул
Фото складу Healthy Origins, Pycnogenol 30 mg, Пікногенол, 60 капсул
Фото використання Healthy Origins, Pycnogenol 30 mg, Пікногенол, 60 капсул
Основне фото товара Healthy Origins, Pycnogenol 30 mg, Пікногенол, 60 капсул
2115 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Захистіть клітини свого тіла від пошкодження вільними радикалами та полегшіть серцеві захворювання за допомогою Пікногенолу 30 мг 60 вегетаріанських капсул від Healthy Origins. Цей вегетаріанський ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Healthy Origins Пікногенол 60 капсул

Healthy Origins, Pycnogenol 30 mg, Пікногенол, 60 капсул

Опис

Захистіть клітини свого тіла від пошкодження вільними радикалами та полегшіть серцеві захворювання за допомогою Пікногенолу 30 мг 60 вегетаріанських капсул від Healthy Origins. Цей вегетаріанський продукт не містить глютену, ГМО, ячменю, дріжджів, пшениці, сої, цукру, консервантів та штучних барвників.

Пікногенол, продукт, отриманий із соснової кори дерева Pinus Pinaster, може покращити кровообіг, підтримати певні аспекти здоров’я серця та полегшити біль у суглобах і м’язах. Це потенційно може підтримувати рівень цукру в крові, зменшувати дискомфорт під час менструації та менопаузи та боротися з алергією.

Пікногенол у цій дієтичній добавці від Healthy Origins може підтримувати роботу вашого мозку, покращуючи пам’ять і концентрацію. Його антивікові властивості можуть потенційно боротися зі старінням шкіри та підтримувати ваш образ пружним і сяючим. Повідомляється, що Пікногенол посилює кровообіг у вашому тілі та полегшує біль у ногах та пов’язані з цим захворювання. Це також може сприяти витривалості у спортсменів.

Приймайте Пікногенол 30 мг 60 вегетаріанських капсул від Healthy Origins щодня, і це може зміцнити вашу імунну систему, зменшити окислювальний стрес і запалення, а також сприяти здоровому способу життя серця.

Офіційний сайт: http: //healthyorigins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 овочева капсула Кількість на порцію / Пікногенол (екстракт кори французької морської сосни) (65-75% проціанідинів) 30 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, рослинна капсула (целюлоза, вода) і L-лейцин. Не містить цукру, дріжджів, пшениці, глютену, сої, риби, молюсків, арахісу, яєць або молока. Без штучних ароматизаторів, штучних барвників та консервантів. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу один або два рази на день, бажано під час їжі, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пікногенол (Pycnogenol)