Liposomal DHEA, Дегідроепіандростерон, 30 мл

Код: 35170
Фото товару Liposomal DHEA, Дегідроепіандростерон, 30 мл
Фото складу Liposomal DHEA, Дегідроепіандростерон, 30 мл
Фото використання Liposomal DHEA, Дегідроепіандростерон, 30 мл
Основне фото товара Liposomal DHEA, Дегідроепіандростерон, 30 мл
1361 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Liposomal DHEA це дієтична добавка, вироблена DaVinci Laboratories для людей, які прагнуть підтримувати рівень DHEA дегідроепіандростерону. Підтримує здоровя кісток. Підтримує метаболізм цукру. Допомога в регулюванні ваги. Ліпосомальний DHEA ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Дегідроепіандростерон 30 мл

Liposomal DHEA, Дегідроепіандростерон, 30 мл

Опис

Liposomal DHEA – це дієтична добавка, вироблена DaVinci Laboratories для людей, які прагнуть підтримувати рівень DHEA (дегідроепіандростерону).

Ліпосомальний DHEA допомагає підтримувати належний рівень DHEA в організмі. Гормон DHEA може бути використаний для підтримки нормальної ваги. ДГЕА також може бути ефективним у підтримці міцності кісток і здоров’я серця. ДГЕА може допомогти підтримати сексуальну енергію, а іноді використовується для сприяння більш позитивному настрою.

ДГЕА, ймовірно, допомагає у виробництві IGH-1, гормону, який допомагає збалансувати рівень цукру в крові. DHEA також допомагає підтримувати здоровий артеріальний тиск на нормальному рівні та підтримує м’язову тканину. Ліпосомальний ДГЕА є ідеальною добавкою для людей похилого віку, а також поставляється у зручній пляшці з розпилювачем, що позбавляє від клопоту проковтування капсули чи таблетки.

Ліпосомальний ДГЕА 1 фл. унція (30 мл) містить наступні інгредієнти:

DHEA (дегідроепіандростерон): гормон, який підтримує когнітивні функції та загальне фізичне здоров’я

Офіційний сайт: https: //www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,25 мл Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію % Денна норма DHEA (дегідроепіандростерон) 6,25 мг Екстракт листя стевії 0,5 мг Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гліцерин, соняшникова олія, етиловий спирт, полігліцерид олеїнової кислоти, соняшниковий лецитин, натуральний виноградний ароматизатор, ксантанова камедь, вода, лимонна кислота. Вегетаріанська / без глютену / без ГМО / виготовлена ​​з інгредієнтів без сої.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослим (18 років і старше) приймати по 0,25 мл (приблизно ¼ крапельниці) або за вказівкою лікаря. Добре струсіть перед кожним використанням. 1 мл = 25 мг дегідроепіандростерону (DHEA)

Запобіжні заходи

НЕ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ОСОБАМИ ВІКОМ ДО 18 РОКІВ. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ АБО ГОДУВАННЯ. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, перш ніж використовувати цей продукт, якщо у вас є або є сімейна історія раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку за рецептом препарат або безрецептурний препарат. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Зберігати в недоступному для дітей. Може впливати на протизаплідні ліки та пристрої.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Berberine 500 mg Berberine Force, Берберин Форце 500 мг, 60 ка...
(5)
2828 грн
Доставлення