Microbiome Labs, MegaViron, Залізо, 90 капсул

Код: 35350
Фото товару Microbiome Labs, MegaViron, Залізо, 90 капсул
Фото складу Microbiome Labs, MegaViron, Залізо, 90 капсул
Фото використання Microbiome Labs, MegaViron, Залізо, 90 капсул
Основне фото товара Microbiome Labs, MegaViron, Залізо, 90 капсул
3242 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
MegaViron це інноваційна імунна добавка, розроблена на основі потужних трав з антиоксидантними властивостями для сезонної підтримки імунітету. MegaViron був розроблений, щоб забезпечити короткочасний сплеск ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Microbiome Labs Залізо 90 капсул

Microbiome Labs, MegaViron, Залізо, 90 капсул

Опис

MegaViron — це інноваційна імунна добавка, розроблена на основі потужних трав з антиоксидантними властивостями для сезонної підтримки імунітету. MegaViron був розроблений, щоб забезпечити короткочасний сплеск потужної імунної підтримки. Цей продукт був розроблений для підтримки 3 ключових функцій імунної системи: системи спостереження, групи очищення та групи деескалації. Рослинні інгредієнти в MegaViron працюють разом, щоб підтримувати здорову імунну відповідь. Команда деескалації У межах здорової імунної відповіді відбувається процес деескалації‚ який допомагає підтримувати процеси організму, спрямовані на зменшення напруги та підтримку балансу в тілі. Такі заспокійливі інгредієнти, як N-актеїл-цистеїн (NAC), куркумін, поліфеноли обліпихи, Boswellia serrata, китайська тюбетейка, Tinospora cordifolia, Andrographis paniculata та корінь кропиви дводомної, можуть допомогти підтримувати баланс в імунній системі. MegaViron — це інноваційна імунна формула потрійної дії, розроблена для підтримки здорової імунної системи та підтримки балансу, коли вам це найбільше потрібно. Візьміть під контроль своє здоров’я та заспокойтеся за допомогою цієї унікальної комплексної формули підтримки імунітету.

Офіційний сайт: https: //microbiomelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 6 капсул Порція в упаковці: 15 Кількість на порцію / %DV Цинк (у вигляді бісгліцинату цинку) 30 мг / 273% N-ацетил-цистеїну (NAC) 400 мг / Оптимізований куркумін (Curcuma longa) (Longvida) 400 мг / Кверцетин Фітосома (Quercefit) 500 мг / Органічний екстракт обліпихи (CyanthOx) 188 мг / Екстракт китайської тюбетейки (Scutellaria baicalensis) 500 мг / Екстракт Tinospora cardiofolia (TinoFend) 350 мг / Екстракт Boswellia serrata (WorVel) 350 мг / Органічний Andrographis paniculata (ParActin) 300 мг / Екстракт кореня кропиви дводомної (Urtica dioica) 250 мг / Екстракт листя оливи (Olea europaea) 200 мг / Червоний женьшень (Panax ginseng) 200 мг / Бета-гриб рейші Глюкани (Immulink MBG) 200 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза та вегетаріанська капсула (целюлоза та вода). Не містить: пшениці, глютену, молочних продуктів, сої, яєць, кукурудзи, горіхів, печалі, болю чи цукру.

Дозування

Вік від 12 років: приймайте по 3 капсули двічі на день під час їжі та продовжуйте приймати щодня протягом 15 днів або доки не закінчаться запаси. Дітям до 12 років проконсультуйтеся з лікарем.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення
Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення