Klean Athlete, Klean Electrolytes, Електроліти, 120 капсул

Код: 35432
Фото товару Klean Athlete, Klean Electrolytes, Електроліти, 120 капсул
Фото складу Klean Athlete, Klean Electrolytes, Електроліти, 120 капсул
Фото використання Klean Athlete, Klean Electrolytes, Електроліти, 120 капсул
Основне фото товара Klean Athlete, Klean Electrolytes, Електроліти, 120 капсул
1675 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Ви, мабуть, чули про електроліти раніше, але, можливо, ви не зовсім усвідомлюєте, що це таке. Електроліт це мінерал, який після потрапляння у воду розчиняється на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klean Athlete Електроліти 120 капсул

Klean Athlete, Klean Electrolytes, Електроліти, 120 капсул

Опис

Ви, мабуть, чули про електроліти раніше, але, можливо, ви не зовсім усвідомлюєте, що це таке.

Електроліт — це мінерал, який після потрапляння у воду розчиняється на електрично заряджені частинки або іони. Klean Electrolytes від Klean Athlete – це харчова добавка, яка містить п’ять найбільш важливих електролітів: кальцій, магній, натрій, калій та хлорид.

Причина, чому деякі спортивні напої пропонують електроліти, полягає в тому, що вони часто можуть регулювати баланс рідини в організмі. Зараз зв’язок між балансом рідини та спортивними результатами може бути неочевидним. Однак баланс рідини відіграє важливу роль у гідратації, оскільки він допомагає регулювати воду в нашому тілі, водночас поповнюючи деякі необхідні мінеральні солі, які ми можемо виділяти з потом.

Електроліти, що входять до складу Klean Electrolytes, також можуть сприяти роботі м’язів. Наприклад, оскільки наші м’язи скорочуються та розслабляються через електричні імпульси, наші тіла потребують достатньої кількості натрію, калію та кальцію. Без цих електролітів ми можемо відчувати м’язову слабкість або судоми. Однак електроліти впливають не лише на роботу м’язів, але й на нервові передачі, які контролюють м’язи. Це означає, що порушення функції нерва внаслідок низького рівня електролітів може спричинити уповільнення рефлексів або загальну слабкість.

Тому‚ Klean Electrolytes може бути чудовим вибором для досягнення спортивних результатів не тому, що він збільшує енергію чи пропонує пряме зволоження, а тому, що він може допомогти вашому тілу використовувати рідини, які в нього вже є, а також покращити реакцію та функцію ваших м’язів.

Кожен продукт Klean Athlete проходить сувору перевірку, щоб переконатися, що він має сертифікат NSF для спорту, що означає, що він не містить заборонених речовин. Не має значення, чи є ви професійним спортсменом, який тренується щодня, чи воїном у вихідні, який живе ранковими пробіжками, чи з будь-якої іншої сфери життя: лінія Klean Athlete для вас.

Офіційний сайт: http: //www.kleanathlete.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін B-6 (піридоксаль-5-фосфат) 7 мг / 350% Кальцій (як хелат кальцію) 25 мг / 3% Магній (як хелат магнію) 25 мг / 6% Натрій (у вигляді хлориду натрію) 40 мг / 2% Калій (у вигляді хелату калію) 25 мг / Хлорид (у вигляді хлориду натрію) 60 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Цей продукт не містить дріжджів, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі до, під час і після тренувань або за інструкцією.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59-77 F / 15-25 C) (відносна вологість 35-65%) Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Електроліти (Electrolyte)
Klean Pre-Workout Powder Natural, Передтренувальний комплекс, ...
(5)
2675 грн
Доставлення
Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 10...
(5)
3244 грн
Доставлення
Klean-C Natural Strawberry-Orange, Підтримка метаболізму жирів...
(5)
1718 грн
Доставлення