Klean Athlete, Klean Probiotic, Пробіотики, 60 капсул

Код: 35443
Фото товару Klean Athlete, Klean Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Klean Athlete, Klean Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Klean Athlete, Klean Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Klean Athlete, Klean Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
2567 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Пробіотики, здається, досить популярні в наші дні. Але можливо, що не всі розуміють переваги, які вони можуть запропонувати, або навіть те, що вони собою представляють. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klean Athlete Пробіотики 60 капсул

Klean Athlete, Klean Probiotic, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Пробіотики, здається, досить популярні в наші дні. Але можливо, що не всі розуміють переваги, які вони можуть запропонувати, або навіть те, що вони собою представляють. Ну, ось як вони працюють:

Пробіотики, подібні до типу Klean Probiotic, вважаються «хорошими» бактеріями, які є в усіх наших тілах. Ці корисні бактерії часто захищають нас від шкідливих бактерій, а також забезпечують належне функціонування нашого кишечника, а також інших частин і процесів нашого тіла, таких як перетравлення їжі та функціонування імунної системи.

Тепер іноді певні умови, харчові звички або ліки можуть спричинити різке зниження рівня пробіотиків у нашому організмі. Цілком можливо, що це може призвести до неправильної роботи деяких важливих процесів організму (наприклад, перерахованих вище). Ось чому пробіотики доступні як дієтичні добавки.

Якщо ви вважаєте, що вам може знадобитися допомога з пробіотиками, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам Klean Probiotic від Klean Athlete.

Формула Klean Probiotic містить широкий спектр потенційно корисних бактерій, таких як:

Lactobacillus Acidophilus

Цей популярний пробіотик допомагає регулювати нормальний рівень кишкової флори (організмів), що, у свою чергу, покращує травлення.

Bifidobacterium Longum

Як ще один популярний пробіотик, bifidobacterium longum використовувався для потенційного поліпшення непереносимості лактози, а також для запобігання діареї. Крім того, B. longum може покращити імунну систему.

Інші стенди пробіотиків у Klean Probiotics включають: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactococcus lactis, та багато іншого.

Кожен продукт Klean Athlete проходить сувору перевірку, щоб переконатися, що він має сертифікат NSF для спорту, що означає, що він не містить заборонених речовин. Не має значення, чи є ви професійним спортсменом, який тренується щодня, чи воїном у вихідні, який живе ранковими пробіжками, чи з будь-якої іншої сфери життя: лінія Klean Athlete для вас.

Офіційний сайт: http: //www.kleanathlete.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Багатоштамна пробіотична суміш 15 мільярдів КУО / Містить: L. acidophilus (DDS-1) 4,3 мільярда КУО / L. rhamnosus 4,3 мільярда КУО / B. lactis 1,9 мільярда КУО / L. lactis 1,0 мільярда КУО / B. longum 1,0 мільярда КУО / B. bifidum 1,0 мільярда КУО / L. gasseri 1,0 мільярда КУО / S. thermophilus 0,5 мільярда КУО / Запатентована суміш 210 мг ФОС ( фруктоолігосахариди) і Ulmus fulva (кора). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. (Містить: молоко). Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, кукурудзи, натрію, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі в день або за інструкцією.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в холодильнику з щільно закритою кришкою після відкриття. Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Klean Pre-Workout Powder Natural, Передтренувальний комплекс, ...
(5)
2675 грн
Доставлення
Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 10...
(5)
3244 грн
Доставлення
Klean-C Natural Strawberry-Orange, Підтримка метаболізму жирів...
(5)
1718 грн
Доставлення