Houston Enzymes, TriEnza, Ферменти ТріЄнза, 60 капсул

Код: 35475
Фото товару Houston Enzymes, TriEnza, Ферменти ТріЄнза, 60 капсул
Фото складу Houston Enzymes, TriEnza, Ферменти ТріЄнза, 60 капсул
Фото використання Houston Enzymes, TriEnza, Ферменти ТріЄнза, 60 капсул
Основне фото товара Houston Enzymes, TriEnza, Ферменти ТріЄнза, 60 капсул
1686 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
TriEnza Ферментний продукт для множинної харчової непереносимості Підтримує перетравлення глютену, молочних продуктів, білків, вуглеводів, поліфенолів і жирів Містить фермент DPP IV DPP 4 для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Houston Enzymes Ферменти ТріЄнза 60 капсул

Houston Enzymes, TriEnza, Ферменти ТріЄнза, 60 капсул

Опис

TriEnza Ферментний продукт для множинної харчової непереносимості Підтримує перетравлення глютену, молочних продуктів, білків, вуглеводів, поліфенолів і жирів Містить фермент DPP IV («DPP 4») для підтримки перетравлення глютеоморфіну (з глютену) і казоморфіну (з молочних продуктів) казеїн) Зменшує випадкове газоутворення та здуття живота Доступний у вигляді капсул, жувальних таблеток та порошку. TriEnza забезпечує травну підтримку для широкого спектру продуктів. Унікальна суміш ферментів у TriEnza розщеплює їжу, допомагаючи запобігти періодичному дискомфорту в травній системі через харчову непереносимість. ферменти в TriEnza забезпечують підтримку: Харчових білків Глютену Казеїну в молочних продуктах Вуглеводів Цукру Лактози Поліфенольних овочів і фруктів Жирів у харчових продуктах і добавках Клітковини TriEnza була спеціально розроблена для ваших дієтичних потреб біохіміком Девіном Х’юстоном‚ Ph .D.Кому слід використовувати TriEnza? Якщо вам потрібна підтримка травлення кількох видів їжі, спробуйте TriEnza. Що нового та покращеного з TriEnza? Станом на 2 липня 2019 року Houston Enzymes внесли кілька оновлень у формулу TriEnza, щоб забезпечити вам ще кращу підтримку для перетравлення різноманітних продуктів. Зміни, які вони внесли до TriEnza, повинні призвести до того, що продукт зможе краще: Розщеплювати глютен‚ молочний казеїн, соєвий та м'ясний білки. Підтримка травлення цукрів, сахарози та мальтози, що також буде корисно для мікробіома кишечника. Допомога при випадкових газах і здуття живота через розпад клітковини.

Офіційний сайт: http: //www.houston-enzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV суміші ферментів 550 мг Пептидаза (з DPP IV) 30‚000 HUT / DPP IV 600 DPPU / Ксиланаза 16‚000 XU / Амілаза (з діастазою) 12‚ 000 DU / Діастаза 12‚000 DP˚ / Протеаза 65‚000 HUT / Протеаза 6.0 25‚000 HUT / Глюкоамілаза 25 AGU / Лактаза 1‚500 ALU / Целюлаза 900 CU / Інвертаза 500 SU / Ліпаза 500 FIP / Бета-глюканаза 30 BGU / Добова норма (DV) не встановлена ​​ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: Капсула (гіпромелоза та вода), мікрокристалічна целюлоза та порошок тригліцеридів із середнім ланцюгом. Цей продукт містить наступні матеріали, які або отримані з алергенів, або містять їх. бути зазначеним на етикетках відповідно до Закону США про маркування харчових алергенів і захист прав споживачів (FALCPA): Немає . Виробничий процес, який використовується для виробництва ферментів, які містяться в цьому продукті, використовує ферментаційні матеріали, які отримують або містять алергени, перелічені нижче. Хоча ці ферментаційні матеріали слід споживати під час бродіння або видаляти з ферменту під час додаткових етапів ізоляції ферменту, незначні сліди цих алергенів можуть залишитися в кінцевому ферментному продукті. Хоча очікується, що ці сліди будуть нижче межі виявлення для стандартних методів тестування на алергени на основі ELISA, Houston Enzymes не може гарантувати повну відсутність таких алергенів: глютен, соя. ПРИМІТКА. Ферменти та пробіотики можуть впливати на звичайні набори тестів на алерген на основі ELISA, спричиняючи хибнопозитивні або хибнонегативні результати цих тестів. При проведенні тестування на алергени продуктів, що містять ферменти, необхідно використовувати спеціальні методи підготовки зразків, щоб уникнути цього впливу. Вегетаріанська

Дозування

Дві (2) капсули на початку кожного прийому їжі. Капсули можна відкривати та змішувати вміст з їжею та напоями. Будьте обережні, щоб не вдихати ферментний порошок. TriEnza можна приймати з іншими продуктами Houston Enzymes.

Запобіжні заходи

Будьте обережні, щоб не вдихати ферментний порошок. TriEnza можна приймати разом з іншими продуктами Houston Enzymes. Не використовуйте, якщо пошкоджено захищену від несанкціонованого доступу пломбу. Тримайте контейнер закритим і зберігайте при кімнатній температурі або в морозильній камері, але не ставте в холодильник через вологість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти ТріЄнза (TriEnza)
Houston Enzymes, Lypazyme, Ферменти, 120 капсул
(4.9)
1675 грн
У наявності
Houston Enzymes, Zyme Prime, Ферменти, 90 капсул
(5)
1983 грн
Доставлення