Herb Pharm, Female Libido, Підтримка сексуальності, 30 мл

Код: 35484
Основне фото товара Herb Pharm, Female Libido, Підтримка сексуальності, 30 мл
1093 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.05.2028
Товар відправимо 21.09.2024
Тонік для жіночого лібідо містить суміш трав, які потенційно можуть підтримати жіночу репродуктивну систему. По-перше, муїра пуама може стимулювати бажання у деяких жінок, потенційно слугуючи легким ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Підтримка сексуальності 30 мл

Herb Pharm, Female Libido, Підтримка сексуальності, 30 мл

Опис

Тонік для жіночого лібідо містить суміш трав, які потенційно можуть підтримати жіночу репродуктивну систему.

По-перше, муїра пуама може стимулювати бажання у деяких жінок, потенційно слугуючи легким афродизіаком. Крім того, ця добавка містить кору кориці, яка може полегшити деякі ознаки легкої втоми.

Тонізуюча суміш для жіночого лібідо також містить траву під назвою шатаварі, яка використовується в традиційній аюрведичній медицині для підтримки жіночого гормонального балансу. Як наслідок, тонізуюча суміш для жіночого лібідо може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з передменструальним синдромом (ПМС) або менопаузою, включаючи перепади настрою, дратівливість і припливи, які потенційно можуть вплинути на ваше лібідо.

Крім того, азіатський женьшень широко відомий своїм потенціалом для підвищення рівня енергії та підтримки загальної життєвої сили. І, нарешті, кореневище імбиру в складі Female Libido Tonic Compound може мати легкий протизапальний ефект.

Кожна пляшка Herb Pharm Female Libido Tonic Compound містить одну рідку унцію розчину.

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 кількості на порцію / Запатентована суміш екстрактів: 670 мг (E) / Корінь маки (lepidium meyenii) (O)‚ корінь шатаварі (спаржа racemosus) (O)‚ лист і квітка даміани (turnera) diffusa) (O) (W)‚ корінь азійського женьшеню (panax ginseng) (P)‚ кореневище імбиру (zingiber officinale) (O)‚ кора кориці (cinnamomum aromaticum) (O).Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (P) Чистота перевірена. (W) Екологічно розроблений. (E) Швидкість екстракції 232 мг. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (48-58%), дистильована вода та сертифікований органічний рослинний гліцерин. Без ГМО / без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зверніться до фахівця за медичною допомогою перед прийомом під час вагітності. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сексуальності (Sexual Support)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
826 грн
Доставлення