Cold Away Lonicera & Isatis Herbal Supplement, Трави, 90 капсул

Код: 35610
Фото товару Cold Away Lonicera & Isatis Herbal Supplement, Трави, 90 капс
Фото складу Cold Away Lonicera & Isatis Herbal Supplement, Трави, 90 капс
Фото використання Cold Away Lonicera & Isatis Herbal Supplement, Трави, 90 капс
Основне фото товара Cold Away Lonicera & Isatis Herbal Supplement, Трави, 90 капс
1788 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
У вас є соплі? Хоча ви можете захворіти на застуду в будь-який час року, більшість із нас знають, що коли погода стає холоднішою, ваші шанси ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Трави 90 капсул

Cold Away Lonicera & Isatis Herbal Supplement, Трави, 90 капсул

Опис

У вас є соплі? Хоча ви можете захворіти на застуду в будь-який час року, більшість із нас знають, що коли погода стає холоднішою, ваші шанси захворіти на застуду вищі. Це здебільшого тому, що люди проводять більше часу всередині в холодні зимові місяці, що дає мікробам і бактеріям більше шансів поширюватися в рециркуляційному повітрі.

Хоча деякі можуть прийняти безрецептурний засіб від застуди, деякі з них можуть містити хімічні речовини та консерванти. Більш природний шлях – це Cold Away від Health Concerns. Ця добавка містить різноманітні трави, які широко використовувалися в давній китайській медицині, щоб полегшити симптоми застуди.

Традиційна китайська медицина існує протягом багатьох століть‚ і все ще використовується сьогодні. Рослинні інгредієнти в кожній таблетці Cold Away здатні лікувати звичайну застуду, полегшуючи такі симптоми, як кашель, біль у горлі, головний біль, лихоманка та закладеність пазух носа. Деякі інгредієнти Cold Away:

Одна пляшка Cold Away від Health Concerns містить 90 таблеток, яких вистачить на один тиждень у рекомендованій дозі. Приймайте по три таблетки чотири-шість разів на день між прийомами їжі протягом семи днів, якщо не вказано інше.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https: //www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Запатентована трав’яна суміш 1‚500 мг / Екстракт кореня та листя ісатіса, квітка лоніцери, трава андрографісу, плід форзиції, корінь щитка, корінь платикодону, квітка дикої хризантеми, цитрусові шкірка‚ корінь дягелю‚ квітка магнолії‚ плід ксантіуму‚ корінь солодки. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза) і рисові висівки. Пінь Інь: Бан Лан Ген і Да Цін Є‚ Цзінь Інь Хуа‚ Чуань Сінь Лянь‚ Лянь Цяо‚ Хуан Цінь‚ Цзе Генг‚ Є Джу Хуа‚ Чен Пі‚ Бай Чжи‚ Сінь І Хуа‚ Кан Ер Цзи‚ Ган Цао. Зроблено в США

Дозування

Три капсули 4-6 разів на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Увага: цей продукт не призначений для використання вагітними жінками.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)
Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal Supplement, Трави,...
(5)
1680 грн
Доставлення