Pharmax, HLC MindLinx, Підтримка імунітету, 60 капсул

Код: 36324
Фото товару Pharmax, HLC MindLinx, Підтримка імунітету, 60 капсул
Фото складу Pharmax, HLC MindLinx, Підтримка імунітету, 60 капсул
Фото використання Pharmax, HLC MindLinx, Підтримка імунітету, 60 капсул
Основне фото товара Pharmax, HLC MindLinx, Підтримка імунітету, 60 капсул
3642 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
На мікрофлору шлунково-кишкового тракту іноді можуть впливати дієта, стрес, вік та інші сприяючі фактори. Пробіотики допомагають підтримувати рівень корисних бактерій у вашому кишечнику для оптимального ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Підтримка імунітету 60 капсул

Pharmax, HLC MindLinx, Підтримка імунітету, 60 капсул

Опис

На мікрофлору шлунково-кишкового тракту іноді можуть впливати дієта, стрес, вік та інші сприяючі фактори. Пробіотики допомагають підтримувати рівень корисних бактерій у вашому кишечнику для оптимального функціонування травної системи.

HLC MindLinx — це новий і унікальний вид пробіотиків, оскільки він поєднує високоефективний продукт HLC від Pharmax з двома додатковими інноваційними штамами, які підтримують організм у розщепленні екзорфінів у кишечнику, перш ніж вони зможуть засвоїтися.

Пробіотичні штами Lactobacillus rhamnosus і Lactobacillus crispatus були обрані спеціально через їхню здатність сприяти розщепленню екзорфінів пшениці та молочних продуктів. Ці вегетаріанські капсули також містять L-глутамін, найбільшу кількість вільних амінокислот, які виробляє організм. Глютамін в основному виробляється в скелетних м'язах, а потім вивільняється в кров; потім він переміщується до таких місць, як нирки, імунна система, печінка, шлунково-кишковий тракт та інші. Крім того, глютамін має вирішальне значення для підтримки імунної відповіді, функціонування кишечника та гомеостазу амінокислот у ситуаціях надзвичайного стресу.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Як правило‚ на капсулу HLC Consortium (12 мільярдів життєздатних клітин): Lactobacillus acidophilus (CUL-60) Lactobacillus acidophilus (CUL-21) Bifidobacterium bifidum (CUL-20) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) (раніше Bifidobacterium lactis) Lactobacillus rhamnosus (CUL-341) L-глутамін 250 мг Неактивні інгредієнти: Рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію. Капсула: целюлоза і вода

Дозування

Дорослі: одна капсула двічі на день під час їжі або за вказівкою спеціаліста.

Запобіжні заходи

Якщо ви відчуваєте нудоту, лихоманку, блювоту, криваву діарею або сильний біль у животі; або якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми; або якщо ви дотримуєтеся дієти з низьким вмістом білка, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникають симптоми розладу травлення, погіршуються або зберігаються більше трьох днів, припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення