Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 60 капсул

Код: 36477
Фото товару Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 60 капсул
2519 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Якщо ви прагнете вести більш поживний спосіб життя, інколи простого здорового харчування недостатньо. Ключовим моментом є поглинання цих ключових поживних речовин із здоровою їжею, яку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 60 капсул

Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 60 капсул

Опис

Якщо ви прагнете вести більш поживний спосіб життя, інколи простого здорового харчування недостатньо. Ключовим моментом є поглинання цих ключових поживних речовин із здоровою їжею, яку ви їсте, і тут грає роль здорова система травлення. Іноді стресовий спосіб життя, оброблена їжа та інші фактори можуть вплинути на вашу травну систему, що впливає на засвоєння поживних речовин. Ось чому Transformation Enzyme Corporation створила Digest‚ свою суміш травних ферментів, розроблених для сприяння перетравленню певних продуктів у нашому раціоні.

Ферменти працюють так, що вони сприяють метаболічним процесам у нашому організмі, які розщеплюють їжу, яку ми їмо, і поглинають поживні речовини, що містяться в них. Наприклад, одним із ферментів, знайдених у Digest, є амілаза. Цей фермент міститься в роті, зокрема в слині. Коли їжа потрапляє в рот і пережовується, вона піддається дії амілази, яка відповідає за початок метаболічного процесу, який розщеплює крохмаль на цукор, полегшуючи його перетравлення.

Іншим ферментом, який міститься в цій ферментній добавці, є альфа-галактозидаза. Цей фермент відіграє роль каталізатора розщеплення гліколіпідів і глікопротеїнів, жирів і білків, до яких приєднана молекула вуглеводу. Digest також містить лактазу‚ фермент, який в основному присутній у немовлят. Лактаза бере участь у перетравленні цукрів у незбираному молоці та молочних продуктах. Однак, коли ми старіємо, рівень лактози може різко знизитися, що може ускладнити перетравлення молока та молочних продуктів.

Дайджест від Transformation Enzyme Corporation також містить пектиназу, фітазу, ліпазу, глікоамілазу, протеазу, целюлазу та інші травні ферменти, які потенційно можуть покращити ваше загальне здоров’я травлення.

З моменту свого заснування в 1991 році Transformation Enzyme Corporation (TEC) вірила, що ви повинні мати можливість насолоджуватися здоровим і щасливим способом життя. Відтоді TEC постачає харчові добавки, які дозволяють людям у всьому світі підтримувати своє здоров’я найзручнішим способом.

Офіційний сайт: https: //www.transformationenzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Суміш протеази Циме (54‚601 HUT) 122 мг / (кислотні, нейтральні, лужні, екзо/ендо пептидази) Суміш Циме ліпази (7‚467 FIP) 67 мг / Цим полісахаролітична суміш 270 мг Амілаза 20‚000 DU / Альфа-галактозидаза 438 Gal U / Фітаза 42 FTU / Глюкоамілаза 25 AGU / Мацераза 400 CU / Пектиназа 14 ендо-PGU / Бета-глюканаза 25 B ГУ / Лактаза 610 ALU / Ксиланаза 500 XU / Діастаза 168 DPº / Інвертаза 56 SU / Целюлаза 28 CU / Геміцелюлаза 28 HCU / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, вода, цитрат кальцію.

Дозування

Приймайте по одній (1) капсулі під час кожного прийому їжі або перекусу принаймні 8 унцій. рідини або за вказівкою лікаря. Вміст капсули можна виймати та приймати ложкою відразу після змішування з невеликою кількістю теплої води.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
(5)
3836 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2116 грн
Доставлення