Country Life, Potassium, Калій, 250 таблеток

Код: 36620
Фото товару Country Life, Potassium, Калій, 250 таблеток
Фото складу Country Life, Potassium, Калій, 250 таблеток
Фото використання Country Life, Potassium, Калій, 250 таблеток
Основне фото товара Country Life, Potassium, Калій, 250 таблеток
1180 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Таблетки Potassium 250 від Country Life містять калій у вигляді цитрату калію та протеїнату калію, який може зміцнити здоровя серця, можливо, покращити функцію клітин у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Калій 250 таблеток

Country Life, Potassium, Калій, 250 таблеток

Опис

Таблетки Potassium 250 від Country Life містять калій у вигляді цитрату калію та протеїнату калію, який може зміцнити здоров’я серця, можливо, покращити функцію клітин у різних органах і тканинах, а також, можливо, зміцнити функцію скелета та м’язів. Калій є мінералом і зазвичай міститься в сушених фруктах, крупах, бобах, молоці та овочах. Однак через напружене життя та спосіб життя люди можуть не споживати рекомендовану кількість цього мінералу. Незбалансоване харчування може призвести до дефіциту калію та хронічних захворювань.

Ця дієтична добавка від Country Life може допомогти задовольнити рівень калію в організмі, що може сприяти всім аспектам здоров’я серця та потенційно підтримувати функцію клітин і тканин.

Вчені виявили, що калій може відігравати важливу роль у різних функціях організму, включаючи передачу нервових сигналів, баланс рідини, і допомагати запускати кілька хімічних реакцій.

Отримайте таблетки калію 250 від Country Life, які можуть сприяти здоров’ю серця‚ і, можливо, допомогти задовольнити потреби організму в калії.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Кількість на порцію % добової норми Калій (як цитрат калію, хелат амінокислоти калію) 99 мг 3% Інші інгредієнти: целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, целюлозне та гліцеринове покриття, стеарат магнію, рослинна глазур. Сертифікований веганський/сертифікований продукт без глютену. Кошерний. Не містить: дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) таблетку щодня під час їжі. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Калій (Potassium)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності