Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Пробіотики, 90 капсул

Код: 3682
Основне фото товара Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Пробіотики, 90 капсул
1389 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 01.10.2024, без передоплати
Пробіотики для вас. Міцний баланс і підтримка здоровя кишечника. Перевірка секвенування ДНК. Гарантія 6 мільярдів фреонів у реальному часі з терміном дії. Без ГМО. Не містить глютену. Дневник безкоштовно. 9 Пробіотична ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.27 кг

Kyolic Пробіотики 90 капсул

Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Пробіотики, 90 капсул

Опис

Пробіотик, на який можна розраховувати Пробіотики Kyo-Dophilus створені для підтримки здорової травної та імунної систем. Наші пробіотики забезпечують ефективність, якість та розширену життєздатність живих клітин без охолодження. Дружнє Тріо – це ядро ​​наших формулювань.

Дружнє тріо-це клінічно вивчено патентовану суміш людського штаму Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 та Bifidobacterium longum MM-2.

Було показано, що L.gasseri підтримує функцію шлунково-кишкового тракту вашого організму та імунітет. B.bifidum може регулювати здорову кишкову флору та підвищувати імунітет, зменшуючи запалення. Відомо, що B.longum нормалізує роботу кишківника. Знайти правильний пробіотик означає врахувати більше, ніж кількість ЩО ∗. Виберіть пробіотик із різноманітними, сумісними та здатними пережити шлункову кислоту, щоб стимулювати імплантацію та швидку реплікацію у вашому кишечнику. Ми пропонуємо різноманітні формули та потенції, виготовлені з клінічно перевірених штамів, які допоможуть задовольнити ваші конкретні потреби у здоров'ї. Ваш мікробіом кишечника такий самий унікальний, як і ви. Пробіотик Kyo-Dophilus Multi 9 містить різноманітну спільноту з дев'яти корисних бактерий, що включає The Friendly Trio, L. gasseri KS-13, B. bifidum G9-1 та B.longum MM-2 разом з B.infantis, B. breve та L.rhamnosus та інші сумісні види. Ця багатоштампована суміш може допомогти заселити ваш мікробіом корисними бактеріями для зміцнення здоров'я шлунково-кишкового тракту та підтримки збалансованої травної та імунної системи. Пробіотик Multi 9 для васЩодня приймайте дві капсули пробіотику Kyo-Dophilus Multi 9 під час їжі, щоб збалансувати мікробіом кишечника, щоб підтримати здорове травлення та імунну відповідь для загального самопочуття. Штами пробіотиків у цьому продукті були перевірені на ідентичність за допомогою секвенування ДНК. Одиниці утворення колонії

Рекомендоване використання

Дорослі приймають дві капсули під час їжі щодня.

Інші інгредієнти

Крахмаль (картопля, тапіока та кукурудза), желатин, діоксид кремнію, фосфат кальцію.

Не містить: ГМО, сої, глютену, молочних продуктів, натрію, консервантів, штучних барвників та ароматизаторів.

Попередження

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього або будь-якого продукту, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря.

Охолодження не потрібне. Зберігати у сухому прохолодному місці з герметичною кришкою. Зберігати у недоступному для дітей.

Захищена безпекою: Не використовуйте, якщо кільце для випадання кришки чи надрукована внутрішня пломба зламана чи відсутня. Скляна пляшка, обережно поводитися з нею.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Обслуговування у контейнері: 45
Кількість капДобова потреба (відсотків)
Власна суміш Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2, Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium breve LAC-426 мільярдів живих клітин
До закінчення терміну придатності Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)