Megazyme Forte Pancreatic Enzymes, Панкреатин, 200 таблеток

Код: 38275
Фото товару Megazyme Forte Pancreatic Enzymes, Панкреатин, 200 таблеток
Фото складу Megazyme Forte Pancreatic Enzymes, Панкреатин, 200 таблеток
Фото використання Megazyme Forte Pancreatic Enzymes, Панкреатин, 200 таблеток
Основне фото товара Megazyme Forte Pancreatic Enzymes, Панкреатин, 200 таблеток
3405 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Apricot Power Megazyme Forte - це унікальна суміш ферментів рослинного та тваринного походження, розроблена для оптимізації метаболічного процесу. Формула також містить низку інших життєво важливих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Apricot Power Панкреатин 200 таблеток

Megazyme Forte Pancreatic Enzymes, Панкреатин, 200 таблеток

Опис

Apricot Power Megazyme Forte - це унікальна суміш ферментів рослинного та тваринного походження, розроблена для оптимізації метаболічного процесу. Формула також містить низку інших життєво важливих поживних речовин, які разом підтримують імунітет і загальне самопочуття.

Навіщо потрібні ферменти? Тіло покладається на складну мережу макро- та мікроелементів, щоб регулювати наше здоров’я, але багато хто може не знати, що ці поживні речовини забезпечуються ферментами. Ферменти сприяють тисячам метаболічних процесів в організмі - від засвоєння поживних речовин до детоксикації клітин і підтримки імунітету. Без них наші органи не змогли б використовувати необхідні поживні речовини, необхідні для оптимального функціонування. З віком природне вироблення ферментів у нашому організмі починає сповільнюватися. Без достатньої кількості ферментів нашому організму стає все важче залишатися здоровим і ефективно працювати. Щоб протидіяти зниженню працездатності, додавання спеціальної ферментної формули може бути чудовим засобом підтримувати себе у формі та до старості.

Чому метаболічні ферменти корисні для вашого здоров'я? Megazyme Forte забезпечує життєво важливу імунну підтримку, доставляючи особливу комбінацію метаболічних ферментів, щоб допомогти організму самовідновитися природним шляхом. Ця суміш інгредієнтів ефективно працює разом для досягнення максимальної користі та значної користі для здоров’я.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 таблетки Порцій в упаковці: 100

Кількість на порцію / %DV

Запатентована суміш, що складається з: 2036 мг / цинку (у вигляді глюконату), панкреатину 4x, папаїну, амілази, ліпази, трипсину, a-хімотрипсону, супер оксид димутази (SOD), каталази, L-глутатіону, рутину. Речовина тимусу‚ Наттозими ‚ Серразіми та кальцій (як дикальцій фосфат)

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, стеарат магнію, кроскармелоза натрію, діоксид кремнію, фармацевтична глазур.

Інформація про алергени: не виробляється з пшениці, глютену, молока або яєць. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

GMP Виробництво.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 таблетки 3 рази на день через дві години після кожного прийому їжі.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Панкреатин (Pancreatin)