Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, L-Карнітин, 30 пакетів

Код: 40221
Фото товару Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, L-Карнітин, 30 пакетів
Фото складу Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, L-Карнітин, 30 пакетів
Фото використання Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, L-Карнітин, 30 пакетів
Основне фото товара Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, L-Карнітин, 30 пакетів
3510 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Відкрийте для себе силу ацетил L-карнітину - природного підсилювача енергії, який перетворює їжу на паливо та підтримує оптимальне здоровя мозку з віком. Використовуйте переваги цієї ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

LivOn Labs L-Карнітин 30 пакетів

Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, L-Карнітин, 30 пакетів

Опис

Відкрийте для себе силу ацетил L-карнітину - природного підсилювача енергії, який перетворює їжу на паливо та підтримує оптимальне здоров'я мозку з віком. Використовуйте переваги цієї чудової похідної L-карнітину для максимальної продуктивності та життєвої сили.

- Максимальне поглинання, що забезпечується через «розумні» ліпосомальні наносфери

- 1000 мг ацетил L-карнітину

-1000 мг есенціальних фосфоліпідів

- Гарне джерело холіну

Підтримує здорову роботу мозку та нервових клітин. Сприяє виробленню клітинної енергії Підтримує факультативне неврологічне здоров’я Може зменшити наслідки окисного стресу Провідна ліпосомальна добавка, що містить ацетил L-карнітин, який, як доведено, підвищує рівень карнітину в мозку.

Доставка Lypo-Spheric У продуктах Lypo-Spheric використовуються ліпосоми, створені з фосфоліпідів, будівельних блоків ваших клітин, для включення поживних речовин для оптимального засвоєння. Ця унікальна система доставки не тільки забезпечує бажані поживні речовини, але й задовольняє зростаючий попит організму на фосфоліпіди, зокрема на фосфатидилхолін (ФХ). Отримайте максимум від своїх добавок із Lypo-Spheric.

Здоров'я клітин мозку Коли клітина мозку закінчується енергією, вона гине. Ацетил L-карнітин транспортує жири до мітохондрій клітин мозку для отримання енергії, допомагаючи запобігти загибелі клітин мозку та підтримуючи оптимальне неврологічне здоров’я.

Метаболізм жиру Ацетил L-карнітин необхідний для транспортування жирів до мітохондрій клітини для виробництва енергії. Після споживання він перетворюється на карнітин, який є єдиною поживною речовиною, яка виконує цю важливу функцію. Тому підтримка достатнього рівня карнітину у вашій системі є життєво важливою для оптимального метаболізму жирів.

Підтримує спортивні результати Дослідження показали, що добавки карнітину можуть підвищити ефективність роботи у спортсменів, що займаються витривалістю, дозволяючи довше тренуватися. Крім того, дослідження показали, що він також може допомогти прискорити відновлення м’язів після звичайних тренувань. Ці висновки підкреслюють потенційні переваги включення карнітину в режими спортивних тренувань і відновлення.

Чому поглинання ацетил-L-карнітину ліпосомальним ацетил-L-карнітином є складним і невизначеним процесом, який потребує кількох сприятливих умов. Організм не в змозі утримувати зайвий ацетил-L-карнітин, який залишається в крові або травній системі.

У цьому ацетил-L-карнітині використовується революційна запатентована технологія, яка поміщає поживну речовину в двошарові сфери (ліпосоми), щоб захистити її від агресивної травної системи та сприяти оптимальному всмоктуванню клітинами через кровотік.

1000 Мг незамінних фосфоліпідів Той самий матеріал, який утворює ваші клітини Засвоюється в клітинах без змін ацетил-L-карнітину Отримано з соєвого лецитину без ГМО

500 мг фосфатидилхоліну Життєво необхідний для здоров’я серцево-судинної, репродуктивної, імунної та нервової систем Необхідний для синтезу нейромедіаторів для належної роботи мозку Зміцнює клітинні мембрани для захисту вмісту клітин

Інгредієнт

Розмір порції: 1 пакет (5,7 мл) Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / % добової норми

Калорії 15 Загальний жир 1 г / 1% Загальний вміст вуглеводів 1 г / % Холін (з фосфатидилхоліну) 60 мг / 11% Ацетил L-карнітин (як ацетил L-карнітин HCl) 1000 мг / Фосфоліпіди (із соєвого лецитину) 1‚000 мг / Фосфатидилхолін (ПК) 500 мг /

Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: очищена вода, спирт (консервант), гідроксид калію, ксантанова камедь.

Без ГМО / Без цукру / Без глютену / Веганський / Без гексану / Без молочних продуктів / Без штучних ароматизаторів / Без наповнювачів і барвників

Рецептура продукту не містить ні крохмалю, ні дріжджів, ні гексану, ні штучних барвників чи ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній упаковці 1-2 рази на день під час або без їжі або за вказівкою лікаря. Для досягнення найкращих результатів відріжте або обробіть зубчасту частину та зніміть пакет, вичавіть одну-три унції вашого улюбленого прохолодного напою та випийте одним ковтком. Вміст пакету не розчиняється.

1. Прийміть натщесерце. 2. Розірвіть пакунок по надрізах. 3. Вичавіть весь вміст пачки в 1-3 унції. прохолодного напою. 4. Ковтніть одним ковтком, як укол . 5. Зачекайте принаймні 15 хвилин перед їжею. 6. Вміст пакета не розчиняється

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнітин (L-Carnitine)