Montiff, Pure L-Histidine 600 mg, L-Гістидин, 50 капсул

Код: 40314
Фото товару Montiff, Pure L-Histidine 600 mg, L-Гістидин, 50 капсул
Фото складу Montiff, Pure L-Histidine 600 mg, L-Гістидин, 50 капсул
Фото використання Montiff, Pure L-Histidine 600 mg, L-Гістидин, 50 капсул
Основне фото товара Montiff, Pure L-Histidine 600 mg, L-Гістидин, 50 капсул
1901 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
ЩО ТАКЕ L-ГИСТИДИН? Відкрийте для себе переваги L-гістидину, незамінної амінокислоти, життєво необхідної для росту та відновлення тканин. Цей потужний інгредієнт необхідний для виробництва червоних і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Montiff L-Гістидин 50 капсул

Montiff, Pure L-Histidine 600 mg, L-Гістидин, 50 капсул

Опис

ЩО ТАКЕ L-ГИСТИДИН? Відкрийте для себе переваги L-гістидину, незамінної амінокислоти, життєво необхідної для росту та відновлення тканин. Цей потужний інгредієнт необхідний для виробництва червоних і білих кров’яних тілець і допомагає підтримувати мієлінові оболонки, які захищають нервові клітини. Він стимулює секрецію шлункового соку і сприяє травленню. Крім того, L-гістидин є життєво важливим попередником важливих поживних речовин, таких як гістамін, карнозин і ансерин. Він навіть може діяти як антиоксидант і виводити важкі метали з організму. Додайте цю незамінну амінокислоту до свого раціону вже сьогодні, споживаючи такі продукти, як рис, пшениця та жито!

ЩО ТАКЕ ГІСТАМІН? Гістамін - потужний розширювач судин - відіграє вирішальну роль у жіночому сексуальному збудженні та оргазмі, діє як нейромедіатор, що впливає на нервову систему, і допомагає травленню, стимулюючи секрецію пепсину та соляної кислоти. Дослідження показують, що гістамінергічна нейромедіаторна система регулює циркадні ритми для циклу сну та неспання. Якщо попередника L-гістидину недостатньо, це може знизити рівень гістаміну. Але коли присутні алергени, гістамін вивільняється з тучних клітин, викликаючи запалення, виділення рідини та, можливо, кропив’янку. Антигістамінні препарати є рекомендованим засобом для вирішення алергічних проблем.

СЕКСУАЛЬНЕ ЗБУДЖЕННЯ ТА ФУНКЦІЯ Гістидин відповідає за активацію залоз таламуса та гіпоталамуса, які відіграють ключову роль у відчутті оргазму. Під час сексуального збудження гістамін вивільняється з тучних клітин статевих органів, викликаючи припливи, які часто асоціюються зі збудженням. Проте деяким жінкам може бути важко досягти оргазму через можливий біохімічний дисбаланс, спричинений недостатнім виробництвом гістаміну. Психотерапія може виявитися неефективною для цих людей, оскільки проблема полягає в дефіциті L-гістидину, який впливає на рівень гістаміну.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула. Порцій в упаковці: 50

Кількість речовини у порції:

L-гістидин (амінокислота) 600 мг

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію, желатин

(Не містить крохмалю, кукурудзи, молока, пшениці, дріжджів, цукру, яєць, солі, штучних барвників, сполучних речовин, ароматизаторів, консервантів або рибних продуктів.)

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте від однієї до трьох капсул на день або за рекомендацією медичного працівника. Для використання як дієтична добавка в звичайній програмі харчування. Рекомендується вживати цей продукт разом з вітамінами і мінералами.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Гістидин (L-Histidine)
Montiff, Pure GABA 500 mg, ГАМК, 100 капсул
(5)
1524 грн
Доставлення