ACG Glutathione Extra Strength Advanced Cellular, Глутатіон, 60 мл

Код: 40991
Фото товару ACG Glutathione Extra Strength Advanced Cellular, Глутатіон, 60 м
Фото складу ACG Glutathione Extra Strength Advanced Cellular, Глутатіон, 60 м
Фото використання ACG Glutathione Extra Strength Advanced Cellular, Глутатіон, 60 м
Основне фото товара ACG Glutathione Extra Strength Advanced Cellular, Глутатіон, 60 м
2440 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Зміцніть своє здоровя за допомогою ACG Glutathione Extra StrengthПопрощайтеся з вільними радикалами та окислювальним стресом за допомогою ACG Glutathione Extra Strength. Ця потужна добавка покращує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Results RNA Глутатіон 60 мл

ACG Glutathione Extra Strength Advanced Cellular, Глутатіон, 60 мл

Опис

Зміцніть своє здоров’я за допомогою ACG Glutathione Extra Strength

Попрощайтеся з вільними радикалами та окислювальним стресом за допомогою ACG Glutathione Extra Strength. Ця потужна добавка покращує здатність вашого організму нейтралізувати шкідливі елементи, сприяючи загальному здоров’ю та самопочуттю.

Чому глутатіон життєво важливий

Відкрийте для себе ключ до здорової детоксикації та збалансованої запальної реакції за допомогою глутатіону. Як один із найважливіших антиоксидантів організму, він відіграє вирішальну роль у підтримці оптимального здоров’я.

Результати говорять самі за себе

У незалежному дослідженні було доведено, що ACG Glutathione Extra Strength підвищує рівень GSH на вражаючі 10% лише за 7 годин. Відчуйте ефект трансформації на власному досвіді.

Криза дефіциту глутатіону

Не станьте жертвою епідемії дефіциту глутатіону. За словами відомого лікаря Чарльза М. Скотта, майже всі хронічно хворі пацієнти страждають від цього важливого дефіциту. Візьміть під контроль своє здоров'я з ACG Glutathione Extra Strength.

Усі продукти: Без ГМО Без глютену Без молочних продуктів Веганські

Швидке поглинання – ACG Glutathione Extra Strength швидко засвоюється, забезпечуючи потужність кожного інгредієнта найефективнішим способом. Гнучкість дозування – Застосування перорального спрею забезпечує гнучкість дозування відповідно до індивідуальних потреб. Без неприємних побічних ефектів – без шлунково-кишкового дискомфорту. Зручність – без капсул і таблеток; легко переноситься; просто розпиліть, змахніть і проковтніть. Приємний смак – ACG Glutathione має приємний смак з відтінком натуральної м’яти.

НАЙКРАЩІ РЕЗУЛЬТАТИ Покращуйте природну детоксикацію за допомогою ACG Glutathione Extra Strength і Total Body Detox System Extra Strength. Або виберіть Ultimate Body Detox System для повного досвіду детоксикації.

Удосконалена клітинна технологія Удосконалена клітинна технологія – передає силу кожного інгредієнта найбільш ефективним способом; сприяє швидкому всмоктуванню Відсутність побічних ефектів – відсутність шлунково-кишкового дискомфорту Внутрішньоротове введення спрею – висока комплаєнс пацієнта Підтримуюче застосування – можна приймати щодня для профілактики та підтримки

Гарантована чистота та якість Відчуйте силу ACG Glutathione Extra Strength, дієтичної добавки, яка виробляється з максимальною точністю та якістю відповідно до суворих рекомендацій FDA щодо cGMP. Без консервантів, спирту чи штучних барвників ви можете бути впевнені в його чистоті та ефективності.

Інгредієнт

Розмір порції: 12 спреїв. Порцій в упаковці: прибл. 30

Кількість речовини у порції /

Запатентована суміш 25,0 мг / S-ацетил-L-глутатіон, N-ацетил L-цистеїн (NAC), ацетил L-карнітин, L-глутамін, трипептиди L-глутатіону (відновлені), ліпоєва кислота (R-фракція)‚ TMG (триметилгліцин)‚ Органічний лист м’яти перцевої (Mentha x Piperita).

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: ультрачиста деіонізована вода.

Сертифікат GMP. Зроблено в США. Без ГМО Без глютену Безмолочний Веганський

Не містить консервантів без спирту без штучних барвників.

Дозування

Стандартна доза: приймайте 6 спреїв всередину двічі на день. Вища доза: приймайте 12 спреїв всередину двічі на день. Оптимальне використання: розпиліть і проковтніть. Ви можете негайно приймати інші формули Result RNA. Не їжте і не пийте протягом 2 хвилин після.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутатіон (L-Glutathione)
Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл
(5)
2440 грн
Доставлення