Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул

Код: 41340
Фото товару Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
3836 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Виконуйте вправи з легкістю попрощайтеся з мязовими болямиПредставляємо нашу високоефективну добавку, яка містить ферменти, вітаміни, мінерали та трави. Розроблений для сприяння загальному самопочуттю, боротьби з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 120 капсул

Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул

Опис

Виконуйте вправи з легкістю: попрощайтеся з м’язовими болями

Представляємо нашу високоефективну добавку, яка містить ферменти, вітаміни, мінерали та трави. Розроблений для сприяння загальному самопочуттю, боротьби з окислювальним стресом і, зокрема, для м’язового болю та втоми після тренування.

Розкрийте силу антиоксидантів: вітаміни A, C і E разом із цинком і селеном працюють разом, очищаючи та виправляючи окислені молекули, запобігаючи пошкодженню організму вільними радикалами. Ця комплексна суміш AntiOx ще більше посилює цю антиоксидантну підтримку.

Використовуйте переваги природи: завдяки натуральним інгредієнтам, таким як рутин, куркума, кверцетин і гесперидин, наша формула наповнена основними компонентами для оптимального самопочуття.

Збільште продуктивність м’язів: ця ексклюзивна суміш ферментів Protease IFC, що містить бромелайн і папаїн, науково доведено, що покращує продуктивність м’язів. Відчуйте кращий м’язовий результат за менший час – усе завдяки нашим протеолітичним ферментам зі стабільним шлунково-кишковим трактом і збалансованим pH.

Підтримайте свою м’язову систему: змініть своє здоров’я за допомогою протеази IFC від Transformation Professional Protocol. Ця унікальна формула активних протеолітичних ферментів, вітамінів, мінералів і трав спеціально розроблена для підтримки здорової м’язової системи.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 120

Кількість речовини у порції /

Вітамін А (100% у вигляді бета-каротину) 7‚900 МО / 158% Вітамін С (у вигляді аскорбату магнію) 9 мг / 15% Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилсукцинату) 2 МО / 7% Цинк (у вигляді цитрату цинку) 0,5 мг / 3% селену (у вигляді цитрату селену) 16 мкг / 23% суміші протеаз Tzyme 182 мг / (протеаза, бромелайн, папаїн) (3‚108‚000 FCCPU) (58‚359 HUT) суміш Tzyme AntiOx 272 мг / (Kelp‚ Irish) мох‚ Рутин‚ Екстракт виноградних кісточок‚ Кверцетин‚ Альфа-ліпоєва кислота‚ Комплекс цитрусових біофлавоноїдів‚ Шипшина (плоди)‚ SOD‚ Комплекс гесперидин‚ Корінь тумерину‚ L-глутатіон‚ Азійський женьшень (корінь)‚ Елеутеро (корінь)‚ CoQ10‚ Листя гінкго білоба, екстракт зеленого чаю, каталаза, насіння льону, екстракт листя гінкго білоба, лікопін, лютеїн)

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: целюлоза, вода, цитрат кальцію.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу тричі на день натщесерце. Використання може бути збільшено відповідно до потреб за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2116 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 120 капсул
(5)
3621 грн
Доставлення