Swanson, AlfaPro Alfalfa Protein Concentrate, Протеїн, 340 г

Код: 81746
Основне фото товара Swanson, AlfaPro Alfalfa Protein Concentrate, Протеїн, 340 г
1214 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 01.10.2024, без передоплати
Антиоксидантна підтримка. Без ГМО. Формула зелених продуктів. Травяна добавка. Джерело білка, яке підходить для веганів. Наповнений вітамінами, мінералами, амінокислотами та антиоксидантами. Підтримує чисту мязову масу. Без молочних продуктів. Веганський. Без горіхів. Вегетаріанська. Без сої. Щоб отримати зелене ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.42 кг

Swanson Протеїн 340 г

Swanson, AlfaPro Alfalfa Protein Concentrate, Протеїн, 340 г

Опис

Щоб отримати «зелене» джерело білка, яке виходить за рамки звичайних протеїнових порошків, зверніться до насиченого фітонутрієнтами повноцінного харчового концентрату AlfaPro Alfalfa Protein Concentrate від Swanson GreenFoods Formulas.

Суперджерело протеїну для веганів або будь-кого, для кого білки на основі сої або молока не є вибором, AlfaPro Alfalfa Protein Concentrate має вражаючий вміст білка в 50%, якого достатньо, щоб задовольнити потреби навіть найсерйозніших бодібілдерів і силових... підготовка спортсменів. Але це більше, ніж просто білкова добавка; це поживна сила, наповнена основними вітамінами та мінералами, антиоксидантними каротиноїдами та великою кількістю цінних фітонутрієнтів, яких ви не знайдете в жодному іншому джерелі білка.

AlfaPro Alfalfa Protein Concentrate містить білок преміум-класу з добре збалансованим профілем 17 різних амінокислот, включаючи всі вісім незамінних амінокислот, які не можуть вироблятися організмом і повинні бути отримані з їжею. Крім того, білки в AlfaPro складаються з коротких ланцюжків амінокислот, які легко перетравлюються і засвоюються організмом, забезпечуючи виняткову біодоступність, уникаючи при цьому дискомфорту в травній системі, газоутворення та здуття живота, які часто виникають при застосуванні інших білкових концентратів.

Виготовлений виключно з 100% люцерни без ГМО, зібраної з максимальним вмістом поживних речовин, AlfaPro містить велику кількість необхідних вітамінів і мінералів, включаючи вітамін K і вітаміни B-комплексу, кальцій, марганець, селен тощо. Наповнений зеленню, він наповнений хлорофілом, який очищає систему, і щедрою кількістю антиоксидантів, таких як бета-каротин і каротноїди ксантофілу, лютеїн і зеаксантин, щоб захистити ваше тіло від вільних радикалів.

З білковим концентратом люцерни Swanson GreenFoods Formulas AlfaPro ви отримуєте чудове джерело легкозасвоюваного високоякісного веганського протеїну, готового до змішування у вашому улюбленому напої чи смузі.

Використання

Як дієтичну добавку змішайте одну мірну ложку (10 г) з 8-12 унціями овочевого соку або смузі.

Склад

Склад:
Розмір порції: 1 мірна ложка (10 г)
Порцій в упаковці: приблизно 34
Кількість на порцію% добової норми
Калорії25
Загальний жир0,5 г%
Загальна кількість вуглеводів0 мг0%
Харчові волокна4 г14%
Загальний цукор0 г0%
Включаючи доданий цукор0 г0%
білок5 г10%
Вітамін К850 мкг708%
Кальцій322 мг25%
Залізо1,8 мг10%
Фосфор99 мг8%
Селен12 мкг22%
Мідь0,3 мг33%
Марганець1 мг43%
Калій60 мг1%
Концентрат протеїну люцерни AlfaPro (Medicago sativa L.) (листя та стебла)10 г
Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Добова норма не встановлена. Типовий аналіз. Поживні речовини є природними.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Протеїн (Protein)
Swanson, Modified Citrus Pectin, Детокс, 150 г
(5)
1910 грн
У наявності