Огляд на Sports Research, Plant-Based D3 + K2, Вітаміни D3 K2, 60

Sports Research, Plant-Based D3 + K2 2-in-1 Support

Огляд на Sports Research, Plant-Based D3 + K2, Вітаміни D3 K2, 60 капсул

Sports Research, Plant-Based D3 + K2 2-in-1 Support

Опис

SR Вітамін D3 + K2 поєднує в собі VegaDELight Vegan D3 (як холекальциферол з лишайників) та MenaQ7 K2 (як менахінон-7 з нуту) з кокосовою олією Virgin у сертифікованому для веганів PlantGel .

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки здорові дорослі приймають 1 рідку овочеву софтгель щодня з їжею. Найкраще, якщо приймати за призначенням кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти

Органічна незаймана кокосова олія, віск з рисових висівок без ГМО, капсула PlantGel (крохмаль тапіоки, модифікований не ГМО, рослинний гліцерин без ГМО, очищена вода), оливкова олія.

Містить: горіхи дерева (кокос).

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей та домашніх тварин місці. Не приймайте разом з іншими добавками вітаміну D. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником, особливо якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом (наприклад, антикоагулянти [кумадин/варфарин]). Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання. Не використовуйте, якщо запобіжна ущільнення пошкоджено або відсутнє. Зберігати при кімнатній температурі, у сухому місці. Захищайте виріб від надмірного нагрівання, замерзання, вологості та світла.

Примітка: Цей продукт призначений для людей, яким не вистачає необхідного вітаміну D і тому не отримують його через щоденний раціон.

Склад:
Розмір порції: 1 рідка овочева софтгель
Порцій в контейнері: 60
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) (з лишайників) (VegaDELight )125 мкг (5000 МО)625%
Вітамін К2 (як менахінон-7) (МК-7 з нуту) (MenaQ7)100 мкг83%